profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: Løbende
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Vil du bidrage til Jysk Fynske Mediers digitale transformation, har du her mulighed for at få ansvar for virksomhedens fremtidige digitale aftryk

Du sætter dagsordenen for morgendagens teknologiske agenda

Som digital markedschef bygger du bro og skaber relationer på tværs af afdelingerne og de organisatoriske enheder, og sørger for at videreudvikle digitale produkter. Du er lead på de relevante interessenter i koncernen og formår at skabe en stærk digital agenda, hvor du sikrer, at Jysk Fynske Medier også er relevant for morgendagens brugere.

Du har det digitale og ledelsesmæssige ansvar for 5 medarbejdere, hvor I sammen arbejder kontinuerligt ud fra devisen om, at digitale platforme ændrer forretningen. I takt med at markedet og annoncørernes behov ændrer sig, er transformationen af tilgang til markedet og annoncørernes behov i gang. Det er derfor en forudsætning, at du som digital markedschef har omfattende forståelse for den digitale dagsorden og teknologiens indflydelse – og at du med din viden kan identificere fremtidige forretningsmuligheder.

Du får din daglige gang på Jysk Fynske Mediers kontor i enten Odense eller København.

Digitalt mindset med solid kommerciel forståelse

Med dit teknologiske mindset formår du, i samarbejde med dine kollegaer, at skabe forretningsværdi igennem de digitale og teknologiske muligheder, der er relevante for Jysk fynske medier. Du har en solid forståelse for digital kommunikation, digital marketing og digital forretningsudvikling og er ajour med den digitale udvikling. Du har erfaret, at de bedste resultater skabes gennem en holistisk og tværfaglig tilgang, og du evner at sammensætte et stærkt digitalt hold, der sammen kan skabe succes inden for den digitale transformation.

Du er allerede foran på point, hvis du i dag sidder i en digital marketingafdeling inden for medie/tele/startup/tech-branchen og har opnået en vis ledelseserfaring. Alternativt stræber du efter dit næste skridt i karrieren og drømmer om at få en nøglerolle inden for dit felt. Din uddannelsesmæssige baggrund er formentlig en lang videregående inden for IT/digitalisering, så du også har den teoretiske værktøjskasse til at varetage jobbet.

Som person er du resultatorienteret, tillidsvækkende, udadvendt og karakterfast. Du tænker i data og ud af boksen, hvilket gør dig i stand til at skabe succes inden for den digitale transformation.

Bliv en del af Danmarks næststørste mediehus

Du får en unik mulighed for at blive en del af en anerkendt organisation, som er i rivende udvikling. Som digital markedschef får du en stilling med stor indflydelse i en hverdag præget af faglig og digital udvikling, hvor du sammen med dine dygtige kolleger skaber grobund for den videre digitale forretning.

Oprettet:
2022-02-25
Ansøgningsfrist:
Løbende
Jobtype:
Fuldtid
Kompetencer:
markedsføring og salg
markedsføring
digitale medier
salg og markedsføring