profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-10-27
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Først og fremmest; hvis du spiller godt, så har du det godt. Ud over din timeløn med gode nattetillæg, så vil der også være en loyalitetsbonus hver 3. måned efter din tiltrædelse, denne ligger på kr. 7.500.

Vi er klar til at tage godt imod dig, når du starter i 7-Eleven. Det er ikke ét krav, at du har butikserfaring, men vi forventer, at du er motiveret og du er klar til at lære.

I butikken har vi en travl hverdag, så du skal kunne lide, når tingene går stærkt, og altid møde kunden med et smil. Du skal turde at tage ansvar og træffe hurtige beslutninger, når butikken er fyldt med kunder, der har travlt.

Butikken har døgnåbent, så du skal derfor forvente at arbejde nattetimer. Der arbejdes på turskift, hvilket vil sige at du arbejder 7 dage fra kl. 23-07 (fredag og lørdag 23.00-08.00), også 7 dages fri. Vagterne vil ligge fra torsdag-onsdag.

Arbejdsopgaverne vil bestå i:

- Vareopfyldning

- Trimning

- Kundebetjening

- Afbagning

- Samt lettere rengøring

Vi er et energisk team med en uformel tone, som sætter teamwork og kundeservice øverst på vores liste. Vi lever under mottoet 'kunden er vores øverste chef ' og agerer altid derefter. Vi ønsker altid at være de bedste.

Vi søger folk, der vil være del af et vinderteam, og som elsker at gå forrest.

Som person skal du være initiativrig, og herudover:

- Mødestabil og servicemindet

- Teamplayer

- Empatisk og fleksibel

- Tale et godt dansk

Vi glæder os til at høre fra dig. Kontakt: Kim Røntved på k.rontved@outlook.com 

Oprettet:
2022-09-01
Ansøgningsfrist:
2022-10-27
Jobtype:
Fuldtid