MILEAGE BOOK A/S

Customer Success Manager

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Brænder du for kundekontakt og IT? 

Mileage Book søger en målrettet, serviceminded og resultatorienteret Customer Success Manager til at videreudvikle kunderejsen fra onboarding af nye kunder, over kundesupport og til vedligeholdelse af kundeforholdet. 

 

Om jobbet 

Jobbet som Customer Success Manager er en nyoprettet stilling, hvor du får ansvaret for vores Customer Success team, samt videreudvikling og optimering af kunderejsen. Kundeservice og -tilfredshed er grundsøjler i Mileage Book og du får det overordnede ansvar for forsat drift og udvikling. Herunder onboarding af nye kunder, support af eksisterende kunder og løbende kundepleje. Gennem målinger og feedback lærer du vore kunders behov og ønsker at kende og er med til at udvikle Mileage Books produkter. 

 

Dine kvalifikationer 

  • Du er udadvendt og serviceminded 
  • Du har en naturlig interesse og flair for IT og nyeste teknologier 
  • Du har erfaring med salg eller kundeansvar 
  • Du har erfaring med kundesupport 
  • Du arbejder struktureret og kan prioritere dine opgaver 
  • Du har gåpåmod og vil gerne gøre en forskel 
  • Du er nysgerrig og hurtig til at tilegne dig ny viden 
  • Du taler og skriver engelsk 

 

Din profil  

Som person er du udadvendt og har et stærkt servicegen. I tidligere jobs har du bevist, at du er struktureret og kan skabe resultater, fordi du igangsættende og selvkørende. Du har et godt overblik og motiveres af at skabe resultater og glade kunder. Du er en dygtig kommunikator i både tale og på skrift.  

 

Du tilbydes 

Et afvekslende og udfordrende job i en dynamisk virksomhed, hvor tonen er uformel og humøret højt.  

Du får gode muligheder for faglig og personlig udvikling og gode ansættelsesforhold. Du tilbydes en attraktiv løn og pension efter kvalifikationer. Jobbet er en fuldtidsstilling. 

 

Virksomheden 

Mileage Book er blandt de stærkeste brands i Danmark inden for systemer til kørselsregistrering og expense management. Mileage Book er en SaaS virksomhed, der står bag IT-systemet af samme navn til registrering og håndtering af kørselsregnskaber, puljebiler, udlæg og firmakort. Vi er blandt Danmarks stærkeste brands inden for kørebøger og vores kunder spænder lige fra iværksætteren til de større virksomheder og det offentlige. 

Vi er en iværksættervirksomhed grundlagt i 2014 og har flere end 100.000 brugere. De største markeder er Danmark og Sverige. 

 

Mileage Books kontor ligger i Silkeborg, hvorfra du vil arbejde. 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret