profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-10-25
Virksomhed: GreenMind A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Digital Performance Manager til GreenMind

Vil du arbejde i en virksomhed, der kæmper for et mere ansvarligt forbrug af elektronik? Trives du i et miljø med højt tempo og hvor du sidder med et stort ansvar? Er du passioneret omkring E-commerce og marketing og vil du tage ejerskab i at udvikle, implementere og optimere GreenMinds strategier og processer? Så er du muligvis vores nye Digital Performance Manager. 


Hvem er vi? 

GreenMind er Danmarks største uafhængige leverandør af cirkulær elektronik. Vi køber, reparerer, istandsætter og fornyer smartphones, tablets og computere. Ved at forlænge levetiden på allerede producerede enheder nedbringer vi den store CO2 udledning der forekommer under ny-produktion. Dermed er GreenMind et miljørigtigt alternativ til det gængse forbrugsmønster præget af ”brug og smid væk-kulturen”. Udover vores webshop greenmind.dk, er vi en landsdækkende detailkæde med 14 butikker fordelt over hele Danmark og en butik i Malmø.


Og det er her du kommer ind i billedet. Vi søger nemlig en Digital Performance Marketing Manager, der vil være en del af vores ambitiøse vækstrejse mod et mere ansvarligt forbrug. 


Om jobbet:

Som vores nye Digital Performance Manager får du en unik mulighed for at være en nøglespiller i at bygge vores forretning. Du vil arbejde ud fra vores hovedkontor i Bagsværd og i samarbejde med Head of E-commerce and Digital, vil dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af: 

 • Implementering og videreudvikling af GreenMinds nye Digital Channel Strategy.
 • Daglig overvågning og optimering af performance på GreenMind.dk ved at identificere udfordringer og muligheder. 
 • Udvikling og eksekvering af kampagner på tværs af alle GreenMinds digitale kanaler i samarbejde med marketing 
 • Sparringspartner for virksomhedens kommercielle enheder når det gælder salg via GreenMind.dk 
 • Deltage aktivt i udvikling og vedligeholdelse af virksomhedens E-commerce roadmap
 • Dokumentation og videreudvikling af best-practices. 

GreenMind står foran en spændende vækstrejse, hvor vi i de kommende år skal åbne flere nye markeder. Sammen med Head of E-commerce and Digital vil du derfor få en central rolle i forhold til at dokumentere og udrulle best practices. 


Om dig

Som person kendetegnes du ved at være detaljeorienteret og analytisk. Samtidig har du en god gennemslagskraft og er ikke bange for at gå forrest og bringe nye tiltag på banen. Du har en solid kommerciel forståelse, samt fokus på performance og data og er komfortabel med at koge komplekse data ned til rapporter, med klare indsigter og efterfølgende tiltag.  Vi forestiller os at du er erfaren indenfor området og har en relevant uddannelsesmæssig baggrund.

Derudover forventer vi, at du kender til vigtigheden af Email Marketing og at du minimum har 5 års erfaring med:

 • At arbejde i Google Analytics 
 • At arbejde i Google Ad-words 
 • SEM, SEO, Display, Paid SoMe samt Affiliate 

Vi tilbyder

 • En arbejdsplads i rivende udvikling, hvor der altid er opgaver at give sig i kast med og hvor to dage aldrig er ens
 • Søde kollegaer der altid møder ind med et smil på læben og er klar på en joke
 • En arbejdsplads hvor der er plads til alle og med mange muligheder for at udvikle sig og blive (endnu) bedre

Hos GreenMind er der højt til loftet og vi vægter god stemning og arbejdsglæde højt. Vi anser velfungerende medarbejdere som fundamentet i vores forretning, hvorfor vi altid prioriterer fællesskabet og gør meget ud af, at man er glad for at gå på arbejde.

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of E-commerce and Digital: Martin Roulund Jakobsen på e-mail: mrj@greenmind.dk eller telefonnummer: 40 35 41 94. 


Vi behandler ansøgningerne løbende og forventer at besætte stillingen, så snart vi har fundet den rigtige kandidat. Derfor opfordrer vi til, at du sender din ansøgning allerede i dag. 


Vi glæder os til at høre fra dig.

Oprettet:
2022-09-27
Ansøgningsfrist:
2022-10-25
Jobtype:
Fuldtid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: