Den selvejende institution OK-Centret Betty Sørensen Parken

Betty Sørensen Parken søger en ny kollega til køkkenteamet

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Betty Sørensen Parken søger en ny kollega til køkkenteamet.

 

Er det dig ?

 

Kostfaglig køkkenmedarbejder

Trives du i en afvekslende hverdag, hvor kvalitet, struktur og faglig udvikling er i fokus, så er det måske dig vi mangler i teamet. Vi søger en serviceminded og fleksibel kollega med høj arbejdsmoral og interesse for diæter, der vil være med til at videreføre det kvalitetsniveau vi har opnået gennem en lang og vellykket proces med udvikling af nye arbejdsgange og organisering.

 

Dine kompetencer

I en, til tider, omskiftelig hverdag med mange informationer er det vigtigt, at du kan holde flere bolde i luften. Med afsæt i OK-Fondens værdisæt, skal du kunne reflektere over egen praksis, med det overordnede mål at gøre en forskel for Betty Sørensen Parkens beboere. Med stor frihedsgrad i dit arbejde, skal du kunne stå på mål for såvel egne som teamets valg og resultater samt være loyal overfor beslutninger og aftaler.

 

Din profil

• være kostfaglig uddannet

• erfaring indenfor diæter, gerne dysfagi, - og hvis ikke, - så energi   til at lære

• påtage ansvars- og udviklingsområder

• gode samarbejdsevner

 

Dine arbejdsopgaver omhandler bl.a.

• Produktion i såvel det kolde som varme

• Udvikling og produktion af div. Diæter, - specielt dysfagi

• Servicering af centret og parkens beboere samt udefrakommende gæster.    

• Modtage bestillinger

• Forestå arrangementer ex. receptioner og konfirmationer

• Egen kontrol og rengøring

• Sparre og udvikle teamet

• Samarbejde med plejepersonalet

• Daglige statusmøder

 

Vi tilbyder

En arbejdsplads med højt til loftet og en uformel omgangstone, hvor humor og fleksibilitet vægtes højt. Du vil opleve en arbejdsplads med fokus på faglig udvikling og gode arbejdsforhold, som ex. sundhedsforsikring. Dygtige og engagerede kolleger vil forestå introduktion og løbende sparring, hvor der er plads til forskellighed og skæve ideer.

Løn efter gældende overenskomst ved Kost og ernæringsforbundet.

 

Ansættelsesforhold

Stillingen er på 25 - 35 t. gennemsnitlig pr. uge, overvejende i dagtimer. Aftenarbejde forekommer i et begrænset omfang. Tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale.

 

Ansøgning sendes til ier@ok-fonden.dk, med angivelse af ønsket timeantal og tid for mulig tiltrædelse, medsend CV og kopi af udd.bevis, senest 14.05.21.

 

Yderligere oplysninger kan fås ved henv. til en kontaktperson eller på hvor hjemmeside www.ok-bsp.dk.

 

 

Kontaktpersoner:

Souschef Ebbe Nørgård og centerchef Inger Marie Eriksen,

Adresse: Betty Sørensen Parken 14 A, 7100 Vejle. Tlf. 7660 8100

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret