HANSEN HUSE A/S

Backend udvikler søges til udvikling af interne systemer

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Hos Hansen Huse har vi samlet de bedste kompetencer, og en bred erfaring fra arkitekttegnet boligbyggeri gennem mere end 50 år.

Vi har travlt med at opfylde boligdrømme for vores mange kunder, og oplever stor efterspørgsel på vores huse. Derfor søger vi en erfaren backend udvikler, som vil være med til at udvikle og vedligeholde vores interne systemer.

 

Om jobbet

Som udvikler vil du i dagligdagen indgå i et kreativt og dynamisk team, bestående af interne og eksterne medarbejdere. Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af backend udvikling af vores interne systemer. 

Samtidig skal du planlægge arbejdet for, og dagligt kommunikere med, vores eksterne medarbejdere hvor kommunikationen foregår på engelsk.

 

Vores forventninger til dig

Du skal trives med en omskiftelig hverdag, og kunne holde mange bolde i luften. Du går til opgaverne målrettet og med en passion for IT-løsninger, som er med til at gøre en forskel for andre. 

Du har en grundlæggende god forståelse for teknologi, og går velstruktureret til dine arbejdsopgaver. Du kan se tingene fra brugernes perspektiv, tager stort ansvar i dine opgaver, og hjælper løsningerne helt i mål. 

Du har en kreativ og løsningsorienteret tilgang, og kan se mulighederne frem for problemerne. Du er god til at kommunikere mundtlig og skriftlig på både dansk og engelsk.

Vi lægger vægt på, at du har en relevant it-uddannelse samt erfaring med at arbejde med: PHP, Javascript, SQL og anvendelse af GIT. 

Samtidig er det væsentligt at du har indgående kendskab til Ruby on Rails (ROR) og bootstrap.

 

Vi tilbyder

En spændende arbejdsdag i en dynamisk virksomhed med en god og uformel stemning samt mange engagerede og kvalificerede kollegaer, hvor du vil få et selvstændigt, inspirerende og personligt udfordrende job.

Vi tilbyder løn i overensstemmelse med dine kvalifikationer, velordnede ansættelsesforhold, firmatelefon samt pensions- og sundhedsordning. Stillingen er på 37 timer med tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Arbejdssted

Arbejdet vil primært foregå fra vores kontor på H.C. Ørsteds Vej 18, 6000 Kolding.

 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV til mail@hansenhuse.dk

Såfremt du ikke har modtaget en tilbagemelding inden jobopslagets udløb, er du ikke kommet i betragtning til stillingen.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du rette henvendelse via. tlf. 75 55 16 57

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret