ODENSE KOMMUNE

Administrativ medarbejder til Fritid og Folkeoplysning

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Brænder du for en alsidig hverdag med varierende opgaver indenfor fritidsområdet, og trives du i rollen som serviceminded blæksprutte, der skaber gode relationer internt som eksternt på din arbejdsplads? Så er du måske vores nye medarbejder.

Vi søger en kompetent, energisk og serviceminded medarbejder med erfaring og interesse for at arbejde med det frivillige foreningsliv, men som også kan løse opgaver inden for opdatering af hjemmesider, kommunikation på sociale medier mm. Vi lægger derfor vægt på, at du har gode IT-kompetencer.

Om os
Fritid og Folkeoplysning står for udvikling, drift og gode oplevelser i byens idrætspark og svømmehaller. Fritid og Folkeoplysning skaber desuden rammer og muligheder for fritidslivet med henblik på, at flest mulige borgere motiveres og inspireres til at deltage i aktiviteter og fællesskaber. Fritid og Folkeoplysning er fysisk placeret i Odense Idrætshal.

Stillingen er i Konsulentteamet, hvor vi løser udviklingsopgaver indenfor folkeoplysningsområdet. Det betyder, at vi har rådgivning og sparring med samarbejdspartnere (både folkeoplysende foreninger og interne afdelinger i Odense Kommune), vi faciliterer møder, vi indgår i tværkommunale netværk, vi støtter op om vores driftsafdelinger i forhold til hjemmesider og facebookopslag, vi understøtter arbejdet med talentudvikling indenfor idrætsområdet og meget andet spændende.

Vi samarbejder med mange forskellige både internt og eksternt, derfor er det vigtigt, at du er en udadvendt person, der kan indgå i relationer på mange niveauer. Da vi samarbejder med frivillige, er det også vigtigt, at du kan være fleksibel m.h.t. arbejdstider, som lejlighedsvis kan betyde aften- og weekendarbejde.

Om jobbet
De primære arbejdsopgaver vil være:
 • administration af hjemmesider under Fritid og Folkeoplysning
 • nyheder på afdelingens Facebook i forhold til aktiviteter i Odense Idrætspark
 • administration af info-skærme (fx MediaConnect)
 • analyse af aktivitetsmålinger i idrætsfaciliter og data fra administrationssystem
 • gennemførelse af brugerundersøgeler
 • bistå teamet i opgaver, der rækker ud i foreningslivet
 • diverse administrative opgaver indenfor teamets arbejdsområde
Om dig
Du har en relevant administrativ baggrund, gerne en uddannelse som administrationsbachelor eller lignende. Du kan lide at tage ansvar for dit arbejde og trives med varierende arbejdsopgaver.
 
Vi forventer, at du:
 • har gode formidlings- og samarbejdsevner
 • har stærke IT-kundskaber
 • besidder en stor faglighed og en sund dømmekraft
 • kan arbejde selvstændigt
 • er villig til at udvikle dine kompetencer
 • er positiv, har et smittende humør og ser muligheder frem for begrænsninger 
Som person er du serviceminded, detaljeorienteret og struktureret. Du er fleksibel, og det falder dig naturligt at være med i mange forskellige opgaver.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et job i en engageret og humørfyldt afdeling, hvor medarbejderne brænder for at understøtte de folkeoplysende foreninger i Odense. Vi synes om at have gang i mange forskellige opgaver, og vi drives af at gøre en forskel for det folkeoplysende foreningsliv i Odense.

Vi vægter et værdiskabende arbejdsmiljø med fokus på kunderne.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation
Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid udgør 37 timer. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest den 1. juni 2021.

Vil du vide mere?
Nærmere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til funktionsleder Dorte Ankjær Nielsen på 6551 5318 eller dan@odense.dk.
 
Det praktiske
Ansøgningsfristen er søndag, den 18. april 2021. Vi forventer at afholde samtaler fredag, den 23. april 2021.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret