Vejle Privatskole S/I

(Udløbet) Bogholder søges til friskole

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Vejle Privatskole søger en bogholder med overblik og erfaring inden for bogholderi, debitorfakturering og lønbehandling.

Med reference til skolelederen bliver du en del af administrationen, som består af en skolesekretær, bogholder og kontorelev, hvor et uformelt og professionelt arbejdsmiljø er i højsæde. Din dagligdag vil være fyldt med spændende udfordringer. Som primære arbejdsopgaver vil du sammen med skoleleder være med til at sikre lønbehandling til faste og timelønnede, herunder lønsimulering, bogføring og lønafstemning. Du vil også skulle arbejde med overenskomstreguleringer, opgørelse af ferie, feriefritimer mv. Derudover vil du også deltage i almindelige bogholderiopgaver såsom bogføring af debitorer, afstemninger, afregninger og leverandørfakturaer sammen med en anden bogholder. Skolen er en friskole og sender derfor månedligt faktura til opkrævning for skolepenge via Tabulex og betalingsservice. Har du ikke erfaring indenfor området sørger skoleleder for oplæring.  Kvalifikationer og kompetencer Fagligt ser vi gerne at du:

  • Har et par års erfaring som regnskabsmedarbejder og lønningsbogholder
  • Taler og forstår gerne lidt engelsk (forældre fra udlandet)
  • Har flair og interesse for it

Som person er du:

  • Initiativrig og proaktiv
  • Ikke bange for at tage ejerskab og ansvar for opgaver
  • Bevidst om prioritering af opgaver og at nå fastsatte deadlines

Vi behandler ansøgninger løbende, og stillingen besættes hurtigst muligt. Derfor er det vigtigt, at du søger stillingen hurtigt.

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, så send ansøgning og cv til skoleleder på ai@vejleps.dk 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret