1 kok og 1 cafemedarbejder søges | JobDanmark
Den Blå Café

1 kok og 1 cafemedarbejder søges

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Vi søger til sæson 21.

Den Blå Cafe i Strandby, søger 1 kok og 1 cafemedarbejder til start ca maj.  

Kok: du skal have erfaring med at kører a la carte og bonryk, da vi har travlt i højsæson, enten udlært eller meget erfaring/ hygiejnebevis.

Du skal kunne have mange bolde i luften, uden at stresse og blive kommanderende, og kunne klare det naturlige pres der er i et køkken. Der skal være styr på hygiejne og oprydning, og du skal være hurtig og en god kollega. Du skal have lyst til gæstebetjening også, da vi hjælper hinanden i caféen.

Cafemedarbejder: du skal kunne overskue mange gæster på en gang, have en naturlig sans for service og være præsentabel og smilende. Du får overvejende med gæsterne at gøre, bestilling og servering, kassebetjening, lave kaffe og is, rengøring/opvask, men du skal også kunne gå i køkkenet og give en hånd.

Vi hjælpen hinanden med at få arbejdsdagen til at fungere, og alle tager del i opvask, afrydning og rengøring.

Jeg forventer at mine medarbejdere er pligtopfyldende og loyale, respektfuld og har interesse i deres arbejde. Vi taler ordentligt til hinanden og omgåes med en god tone og lidt humor skader aldrig. Alle hjælper hinanden, og der forventes at man passer sit job samvittighedsfuldt, vi er ikke stærkere end det svageste led.

Vi vægter kvalitet og gode råvarer højt, og yder en god service, altid med at smil og et blink i øjet. Såledses at vores gæster får mere end de forventer og en god oplevelse.

Vi tilbyder et job på en arbejdsplads hvor vi passer på hinanden, der laves en god lang vagtplan, og der er styr på tingene. Her snakker vi om tingene og gør hvad vi kan for at få det hele til at gå op i en højere enhed. Der kan forventes vagter fortrinsvis frokost/aften og weekender, og da det er et sæson job er der ikke sommerferie i højsæson.

Der er friweekender ca hver 3 weekend, og altid 2 sammenhængende fridage. Du bliver en del af et godt team, hvor godt kollegaskab er vigtigt for alle, og hvor der er et godt arbejdemiljø, hvor vi har en god tone imellem os. Dette er også en arbejdsplads for 2 i flexjob, hvor der er plads til alle som vil deltage i arbejdet. Hvis man er glad og positiv får man det samme tilbage. 

Så hvis dette lyder som noget for dig, så send en ansøgning med vedlagte relavante oplysninger og gerne et billede, på mail snarest muligt, da der ikke er lang til til opstart.

Vigtigt: skriv hvilken stilling du søger.

Kun seriøse henvendelser, tak. 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret