GOWORK Studenterhjælp ApS

Assistent til udlevering af selv-test kits i Helsinge

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

I forbindelse med den yderligere genåbning af samfundet, vil det være et krav at elever og studerende kan fremvise negativ coronatest ved fremmøde på uddannelsesinstitutionerne. Derfor søger GoWork lige nu friskt mandskab til at arbejde som vagter og assistenter ved Gribskov Gymnasium i Helsinge. Hvis du vil være med til at skabe et trygt miljø for de tilbagevendende studerende, er det netop dig vi leder efter.

Jobbet

Der vil være to forskellige opgaver som del af jobbet:

Som vagt skal du tage imod eleverne ved indgangen til skolen og sikre at de har medbragt en frisk negativ coronatest. Skulle de ikke have en test, skal de henvises til testareal.

Som assistent vil din opgave være at instruere elever i hvordan de foretager en corona-test på sig selv, samt udlevering af selv-test kit. Herefter vil eleven blive henvist til et venteareal inden de modtager deres svar og kan fortsætte.

Inden opstart, skal du deltage i et lønnet oplæringskursus der tager ca. en halv dag, således at du er kvalificeret til at instruere i udførslen af tests.

Arbejdstider og Løn
Forventet arbejdstid vil være fra omkring kl. 8 om morgen og 4-8 timer frem.

Der er tale om 2 vagter ugentligt, mandag og torsdag.

Lønnen er 116,83 kr./t

Vikariatet forventes opstartet hurtigst muligt og frem til d. 30. juni. Opstart kommer an på ledig kursustid, da man skal gennem et 4 timers kursus (3 timer online og 1 time i Bellacentret). Kurset er selvfølgelig lønnet.

Om dig
Vi forestiller os, at du:
• Er stabil, ansvarsfuld og i stand til at udstråle ro og autoritet.
• Er opmærksom og fokuseret.
• Har en seriøs indstilling til jobbet, samtidig med at du er seviceminded.

Ansøgning
Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Under fanen "ledige stillinger" vælges det pågældende jobopslag, herunder kan man sende sin ansøgning.

Hvis du har spørgsmål angående jobbet, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 66 10 65 00, mandag til fredag imellem kl. 10.00-15.00.

Du må gerne dele dette opslag. Du kan også se flere af vores opslag og ledige stillinger her: www.go-work.dk eller https://www.facebook.com/GoWork-1038258832854234/?fref=ts

Om os
GoWork er et vikarbureau, som arbejder sammen med mange spændende og forskellige virksomheder. Vi kan tilbyde vikariater inden for en række forskellige fagområder. Hos GoWork sætter vi den personlige oplevelse i første række, og det er vigtigt for os, at vores vikarer og kunder oplever et godt samarbejde og match. Vi arbejder fokuseret på, at der til enhver tid udvælges de absolut bedst egnede kandidater til de respektive jobs – kandidater med den rette holdning.

Læs mere på: www.go-work.dk eller https://www.facebook.com/GoWork-1038258832854234/?fref=ts

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret