INVENT A/S

3D-sælger til det danske CAD-marked

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Vil du være del af et stærkt salgsteam, med ansvar for salg af et avanceret teknologisk produktprogram indenfor 3D-tekniske verden. I tæt samarbejder med dine salgskollegaer samt teknisk dygtige konsulenter som vil supportere dig i de tekniske 3D løsninger. Vigtigst er at kunne sætte sig ind kundens udfordringer, ønsker og samtidig vejlede kunden i den bedste løsning.

 

Stillingen:

Vi søger en dygtig sælger, der bliver ”ansvarlig” for at pleje og udvikle kundekredsen af vores allerede eksisterende CAD/CAM-kunder i Danmark dog primært Jylland med udgangspunkt fra vores hovedkontor omkring Århus.

 

Kvalifikationer:

Du er en selvstændig, målrettet og energisk sælger gerne erfaring inden for salg af 3D-løsninger eller har en personlig interesse for 3D-print, 3D-scanning og CAD-programmer.

Vi forventer, du har gode analytiske evner for at afdække kundens behov og efterfølgende at definere den mest optimale løsning for kunden sammen med den tekniske support team.

Du er resultat-orienteret og vant til budgetansvar. Du kender og bruger CRM-systemer i dag, som et naturligt arbejdsværktøj. Som person er du både en god team-player og en selvstændig vinde personlig som forstår at lytte til kunderne.

Herudover er du i besiddelse af:

  • Fortrolighed med PC- og IT-systemer på brugerniveau
  • Vi forestiller os at du bor i distriktet omkring Århus

 

Vi tilbyder:

Et selvstændigt og ansvarsfuldt job med gode indtjenings- og ansættelsesforhold i en virksomhed i vækst, hvor der er interessante udviklingsmuligheder. Et unikt set-up hvor du har mange gode kollegaer i serviceafdelingen, som vil blive dine naturlige sparringspartnere om 3D-løsningerne.

Tiltrædelse snarest muligt.

 

Ansøgning:

Du bedes sende din ansøgning, mærket ”3D-sælger”, med relevante bilag til Invent A/S, Lyshøjen 6, 8520 Lystrup, att. Direktør Lars Jensen på email lars@invent.dk således, at den er fremme hurtigst muligt, dog senest tirsdag den 15. januar 2021.

Eventuelle spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til Business Manager Anders Friis mobil +45 52 19 70 80 Tlf. tid 8-16

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret