HORNSKOV VINDBERG A/S

Deltid kundeservicemedarbejder

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Er du serviceminded af natur og er du god til at tale med mange forskellige typer mennesker, så er det lige netop dig vi søger. Vi tilbyder mere end bare et job! Vi tilbyder både personlig og faglig udvikling, inden for inddrivelse af penge, inkasso og en plads i et team med et uformelt, professionelt og dynamisk arbejdsmiljø.

Til dagligt er der altid fart over feltet og derfor er ikke to dage ens. Det er derfor også vigtigt, at du er omstillingsparat og er i stand til at holde mange bolde i luften.

Hvem er vi?

Hornskov Vindberg er et af Danmarks største inkassobureauer, og er stadig en virksomhed i voldsom vækst. Vi er beliggende Vestergade 18E, 1456 København K., kun 2 minutters gang fra Rådhuspladsen. Vi hjælper virksomheder med at inddrive tilgodehavende ved deres kunder og vi sørger for, at yde professionel og juridisk rådgivning inden for inkasso.

I 2016 åbnede vi et underfirma ved navn Flypenge.dk. Flypenge har haft stor succes med at inddrive kompensation fra flyselskaber og vi har på få år opnået fantastiske resultater, hvilket vores omdømme også afspejler.

Erfaring med kundeservice via telefon eller inddrivelse af kompensation er en fordel, men bestemt ikke et krav. Vi forventer blot, at du er åben for nye udfordringer og er hungrende for et spændende og givende job som kundeservicemedarbejder. Dine kollegaer er der altid til at hjælpe dig og i din prøve periode vil du have tilknyttet en kollega, som er ansvarlig for din oplæring.

 

Hvem er du?

  • Du er åben og imødekommende
  • Du er løsningsorienteret
  • Du er i stand til at arbejde selvstændigt
  • Du er serviceminded og elsker at hjælpe og rådgive folk
  • Du har overblik og trives i en til tider travl hverdag
  • Du er målrettet 

 

Arbejdstiderne

Stillingen tilbyder mellem 18-20 timer. 

 

Vagterne vil ligge i nedenstående tidsrum.

 

Mandag til onsdag fra: 08.00 - 13.00

Torsdag: 08.00 - 14.00

Fredag: 08.00 - 13.00 

 

Er det dig vi mangler på vores team?

 

Hvis ovenstående har din interesse, så fremsend dit motiverede CV og ansøgning til afdelingschef Nathalie Lauridsen på mail: nl@hornskovvindberg.dk

 

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at sende dine spørgsmål til samme mail.

Da vi ønsker stillingerne besat hurtigst muligt, vil vi løbende afholde jobsamtaler.

 

Vi modtager rigtig mange ansøgninger og derfor har vi desværre ikke mulighed for, at besvare alle. Hører du derfor ikke fra os er stillingen besat til anden side.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret