HR-ON ApS

(Udløbet) Account Executive Sjælland/København

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

HR-ON er en førende dansk udbyder af en cloudbaseret løsning til HR- og rekruttering. En løsning der bruges af både offentlige, private og lokale virksomheder samt professionelle rekrutteringsbureauer. Vi har i dag +100.000 brugere, 1. mio. CV'er og mere end 10.000 aktive jobopslag i vores platform. Vi har kunder med aktiviteter i hele verden, så potentialerne er store. I lyset af den succes HR-ON har med tre Børsen Gazelle-statuetter, EY Entrepreneuer of The Year Inspirationspris og et officielt partnerskab med LinkedIn, er vi nu på vej til at gå globalt.

Bag succesen står et dedikeret team på omkring 50 medarbejdere, der udvikler, sælger, leverer og supporterer innovative løsninger med base i Odense samt kontorer i Jylland og på Sjælland. Vil du være med? Vi søger en stærk Account Executive, der skal stå for salg, udvikling og rådgivning af vores kunder i hele Danmark, men primært på Sjælland.

Sammen med vores kerneprodukt, HR-ON Recruit, oplever vi en høj efterspørgsel på vores nye løsning, HR-ON Staff, hvor kunderne kan håndtere alle HR-opgaver lige fra stamdata, kontrakter, digital signaturer, udstyr og processer til onboarding, trivsel, MUS og offboarding. Systemet er udviklet i tæt samarbejde med vores kunder og baseret på den nyeste teknologi, hvilket giver os ubegrænsede muligheder for at integrere og tilpasse løsningen til alle moderne platforme. Vi har meget brugervenlige og moderne løsninger, der er enkle at forstå, anvende og implementere.

Om dig

Vil du være en del af en vækstvirksomhed med en karakteristisk og unik virksomhedskultur? Så er du måske vores nye Account Executive! Du er imødekommende, positiv og har erfaring fra en lignende stilling relateret til salg af SaaS løsninger til virksomheder.

Du vil stå i spidsen for at udvikle HR-ONs kundeportefølje dog understøttet af et stærkt- og innovativt team og får primært ansvar for at udbygge og vedligeholde samt udvikle en spændende kundebase med fokus på, dog ikke udelukkende, Sjælland/København. En afgørende opgave bliver ligeledes at fungere som bindeled mellem kunderne og resten af organisationen.

De øvrige arbejdsopgaver indebærer bl.a.:

  • Varetage hele salgsprocessen fra a-z i samarbejde med et erfarent team
  • Opbygge egen kundeportefølje via New Bizz-aktiviteter, som du får mulighed for at udvikle og give input til
  • Følge op på inbound leads genereret af vores marketing team
  • Fastholde- og udvikle engagementet hos vores eksisterende kunder
  • Fungere som dine kunders primære kontaktperson i det daglige
  • Du skal være ambassadør og indtræde i en konsulentrolle for vores brand, virksomhed og produkt.
  • Du skal have en lyst til at lære og holde dig løbende opdateret om HR og tech.

Du kan vælge at arbejde hjemmefra eller/og at arbejde fra vores kontor i Odense, København eller Silkeborg. Du kommer til at være i kontakt med vores hovedkontor i Odense gennem daglige onlinemøder. Derudover vil du også komme til at møde dine kollegaer på hovedkontoret jævnligt efter behov, idet forankring af af vores virksomhedskultur, vision, mission og værdier er en afgørende forudsætning for succesfuldt salg og trivsel som medarbejder generelt.

Din løn består af en grundløn plus provision baseret på dine salgsresultater samt pension og en sundhedsforsikring. Alle udgifter relateret til dit arbejde afholdes af virksomheden og sørger for, at du har alt det tekniske udstyr, du har brug for, i form af computer, mobiltelefon, adgang til diverse salgsredskaber - herunder Pipedrive, Leadfeeder, Demodesk osv.

Hvorfor vælge HR-ON?

Vi er et mangfoldigt team på omkring 50 medarbejdere, der udvikler innovative HR-løsninger fra hovedkontoret i hjertet af Danmark, oven over togskinnerne ved Odense Banegård, samt kontorer i Silkeborg og København. Vi arbejder med softwareudvikling, customer success, salg, marketing og kommunikation med afsæt i en bred vifte af erfaringer og tidligere beskæftigelser, der tæller lige fra fårehyrde og folkeskolelærer til fodboldspiller og open source pionéer.

Du vil opleve en høj grad af selvstændighed og mulighed for at få direkte indflydelse. Vi har et dynamisk, rummeligt og sjovt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden, og hvor vi prioriterer trivsel og en fornuftig “work-life-balance” med fleksibilitet i forhold til arbejdstid, hjemmearbejde mv.. Pensionsordning, sundhedsforsikring, fitness-medlemskab og frokostordning er nogle af de mange medarbejdergoder, der følger med at arbejde hos HR-ON.

Links til mere information om HR-ON:
Linkedin: The partnership with HR-ON is important for us
Borgmester: HR-ON er en fantastisk eksponent for tech-miljøet
Grundfos på besøg hos HR-ON til inspirerende lederlounge om mangfoldighed

Focus Advokater og HR-ON værter for velbesøgt GDPR-webinar
Online jobsamtale i HR-ON Recruit rammer ned i et akut behov

Der er ikke en specifik ansøgningsfrist på dette stillingsopslag, da vi løbende læser de indkomne ansøgninger og indkalder til samtale undervejs i processen.

Kontakt CCO, Rasmus Festersen, 77 77 00 04 eller CMO, Lisbeth Chawes 77 77 00 26, hvis du har spørgsmål

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret