SENSU A/S

(Udløbet) Account Manager, Renewables

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Hitachi ABB Power Grids er en global teknologileder, der servicerer forsynings-, industri-, renewables- og infrastrukturkunder i hele værdikæden samt nye områder som bæredygtig mobilitet, smart cities, energilagring og datacentre. Hitachi ABB Power Grids medvirker således til en bæredygtig energifremtid med banebrydende og digitale teknologier, der sikrer et stærkere, smartere og grønnere elnet.

Hitachi ABB Power Grids beskæftiger omkring 36.000 medarbejdere i 90 lande. I Danmark beskæftiger virksomheden 45 medarbejdere med hovedkontor i Skovlunde og kontorer i Fredericia og Esbjerg. Hitachi ABB Power Grids prioriterer sociale, miljømæssige og økonomiske værdier med et dokumenteret globalt fodaftryk.

Virksomheden er præget af et godt arbejdsmiljø, en uformel omgangstone og en stor grad af frihed under ansvar.

Frem til 2023 vil virksomheden være et joint venture mellem Hitachi og ABB, der vil gå under navnet Hitachi Power Grids med hovedsæde i Schweiz.

Hitachi Power Grids bevæger sig i et stort vækstmarked for grøn energi, og der søges derfor nu en Account Manager indenfor Renewables.

Grøn energi - Udvikling af Renewables - International vækstvirksomhed

Brænder du for grøn energi, og vil du være en del af Hitachi Power Grids indenfor Renewables? Som Account Manager kommer du til at beskæftige dig med udvikling og vækst af sol- og vindsegmentet samt Power to X-segmentet. Hitachi Power Grids er en af verdens absolut førende virksomheder indenfor el-teknik, hvor du bliver en del af et samarbejdsorienteret team med kompetente kollegaer.

Du får en indflydelsesrig rolle med selvstændigt ansvar, hvor du i et stort vækstmarked foretager opsøgende salg og håndterer kundeforespørgsler hos potentielle kunder, og du varetager ligeledes salg og vedligeholder gode kunderelationer hos nuværende kunder.
Du får desuden til opgave at deltage i tilbudsprocessen med salgsspecialisterne, ligesom du rapporterer og dokumenterer internt i organisationen. Du deltager i en løbende status over salgsmøder, hvor der udarbejdes en ”aktions-liste” for dine salgsmøder.  

For at få succes i jobbet besidder du en god teknisk forståelse, men der kan være flere indgangsvinkler til denne stilling. Du kan være nyuddannet med en teknisk baggrund som f.eks. maskinmester, el-ingeniør, maskiningeniør eller energiteknolog. Du kan også være uddannet elektriker med en overbygning som ingeniør. Det er en fordel, hvis du har erfaring med tilsvarende opgaver indenfor it-digitalisering, højspænding eller engineering. Det er ligeledes en fordel, hvis du har erfaring eller kendskab til CRM-systemer f.eks. Salesforce.

Det er væsentligt, at du besidder gode kommunikationsevner, er udadvendt og evner at skabe gode relationer. Med troværdighed og en god portion forståelse for mennesker er du opsøgende i forhold til potentielle kunder, ligesom du er involverende og bidrager til at løfte hele organisationen. Din arbejdsmåde er struktureret og detaljeorienteret uden at miste fokus på sociale aspekter. Du er engageret, vellidt og tillidsfuld, og du formår at formidle din begejstring for renewables overfor kunderne.

Er du den nye Account Manager indenfor Renewables til Hitachi Power Grids i Fredericia, så opfordrer vi dig til at søge jobbet snarest. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til seniorkonsulent Svend Erik Birkelund, Sensu A/S på telefon 51 29 43 33. For yderligere information om Hitachi Power Grids, se https://www.hitachiabb-powergrids.com/dk/dk

Vi arbejder ikke med ansøgningsfrister, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  Lansen 11, 9230 Svenstrup J

 • Oprettet:

  2020-12-15

 • Ansøgningsfrist:

  2021-01-15
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret