Slots- og Kulturstyrelsen

Datadreven studentermedhjælper

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Er du på udkig efter et studierelevant arbejde, hvor du kan få lov at udvikle dine digitale kompetencer inden for HR? Så er du måske den, vi søger. Vi har brug for en engageret, systeminteresseret, og serviceminded student.

Om jobbet
Koncern HR varetager drift og udvikling inden for rekruttering, ansættelse, løn- og personaleadministration i Slots- og Kulturstyrelsen, og rådgiver ledelsen i spørgsmål om arbejdsmiljø, kompetence- og organisationsudvikling. Desuden yder vi personalejuridisk bistand til Kulturministeriets institutioner.

Som student bliver du en del af vores administrative team, der betjener både Kulturministeriets departement og Slots- og Kulturstyrelsen. Du kommer til at arbejde med nogle af disse opgaver:

 • Ledelsesinformation
 • Administration af tidsregistreringssystem
 • Lønbudgetopfølgning
 • Brugerstyring
 • Projekter med implementering af HR it-systemer
 • Ad hoc analyser på HR data
Du vil gennem de forskellige opgaver og samarbejdet med dine kolleger i enheden få en god indsigt i en offentlig institutions HR-data og arbejdsprocesser. Har du evner og lyst til andre HR-opgaver, vil der over tid være mulighed for at få hele HR-paletten fuld.

Koncern HR er organiseret i to teams, der samarbejder tæt med chefer og teamledere i departementet og styrelsen, og du vil komme til at møde en række engagerede og dygtige kolleger. Som på så mange andre arbejdspladser har vi i perioder travlt med skarpe deadlines, men vi har samtidig en uhøjtidelig omgangstone.

Om dig
Du er aktiv studerende ved et universitet eller en højere læreanstalt, gerne på en HR-relateret uddannelse, og har mindst et år tilbage af din uddannelse.

Vi forestiller os, at du

 • besidder stærke it-kundskaber og har flair for at sætte dig ind i nye systemer
 • er en haj til excel
 • har lyst til at lære hvordan HR praktiseres gennem IT systemer
 • har sans for detaljen, besidder høj præcision og kan sætte struktur og systematik på dine opgaver
 • er fleksibel og selvkørende, også i perioder hvor vi er nødt til at arbejde hjemmefra
 • er serviceminded og har gode samarbejdsevner
 • er fuld af energi og gåpåmod
Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat efter overenskomst indgået mellem HK/STAT og Finansministeriet. Arbejdstiden er gennemsnitligt 15 timer pr. uge.

Information og ansøgning

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte fuldmægtig Daniel Brandorff på 33 73 33 50 eller mail dbr@slks.dk. Du kan læse mere om Slots- og Kulturstyrelsen på www.slks.dk.

Ansøgningen sendes via vores elektroniske ansøgningsmodul på www.slks.dk/job senest d. 18. maj 2021. Du bliver guidet gennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen”. Du bedes vedhæfte ansøgning, CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag. Vi forventer at holde jobsamtaler i uge 21 (25.-28. maj) med henblik på tiltrædelse 1. august.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret