Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

(Udløbet) Ambitiøs og engageret fuldmægtig eller specialkonsulent til direktionssekretariatet i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Drømmer du om at arbejde med ledelsesbetjening, og trives du i tovholderrollen? Og kan du se dig selv i et job tæt på, hvor beslutningerne træffes og med dig som et afgørende bindeled? Så er muligheden her!

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden former fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi for at skabe værdi i samfundet gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

En organisation i udvikling med et ambitiøst direktionssekretariat
Vi søger en struktureret og grundig akademiker – gerne med et par års erfaring fra en offentlig organisation – til direktionssekretariatet, som består af 8 engagerende og dygtige medarbejdere med forskellige faglige baggrunde. Du vil få en hverdag, hvor opgaverne er mange og forskellige, og hvor det er afgørende, at du med sikker hånd løser opgaverne både hurtigt og med høj kvalitet. Dine daglige opgaver består bl.a. i sekretariatsbetjeningen af direktionen, herunder udarbejdelse og gennemgang af mødemateriale, koordinering af bestillinger samt gennemgang og kvalitetssikring af sager, herunder M- og DC-sager, til forelæggelse for direktionen mv.

Du vil også bidrage til arbejdet med større projekter og processer i UFM/UFS, hvor du vil indgå som nøgleperson i nogle af direktionens prioriterede indsatser, bl.a. på digitaliseringsområdet. Derudover vil der være opgaver i relation til den interne kommunikation og interne procedurer og arbejdsgange. Som vores nye kollega vil du få en stor kontaktflade både i forhold til direktionen, chefgruppen samt medarbejdere i både styrelsen og departementet.

Er du vores nye kollega?
Du har en relevant akademisk uddannelsesmæssig baggrund. For at løse opgaverne effektivt er det nødvendigt, at du både er fagligt skarp, god til at samarbejde og til at facilitere og sikre fremdrift i forbindelse med større indsatser/projekter.

Du vil blive en del af et stærkt team, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi

forestiller os, at du:

  • er grundig og detaljeorienteret og trives med selvstændigt ansvar
  • er god til at bevare overblikket i et højt arbejdstempo og forstår at prioritere i
  • opgaveløsningen
  • er initiativrig, løsningsorienteret og trives med både udviklings- og driftsopgaver
  • er god til at koordinere med kollegaer og går op i den gode proces
  • er god til at formidle skarpt og præcist både skriftligt og mundligt
  • er imødekommende, opsøgende og tillidsvækkende.
En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin og rig mulighed for at deltage i sociale arrangementer på tværs af koncernen. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Afhængigt af dine kvalifikationer vil du ansættes som enten fuldmægtig eller specialkonsulent i Uddannelses- og Forskningsministeriet efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest med opstart 1. august 2021.

Yderligere information om den ledige stilling kan fås ved kontakt til kontorchef Jimmy Bruun Felthaus på telefonnummer 7231 7823 eller på e-mail jbf@ufm.dk.

Søg stillingen

Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet.

Vi skal have din ansøgning og CV senest fredag d. 14. maj 2021 kl. 12.00.

Der forventes afholdt to samtalerunder. Første samtalerunde afholdes i uge 20, mens den anden afholdes i uge21. For de ansøgere, som går videre til anden runde gennemføres en personlighedstest.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk

tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og

Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker

Om Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
I Uddannelses- og Forskningsstyrelsen løfter vi en bred portefølje af faglige og administrative opgaver og projekter, der understøtter videreudvikling af dansk forskning, videnbaseret innovation og en løbende kvalitetsudvikling på de videregående uddannelser i et godt internationalt samspil på både forsknings- og uddannelsesområdet. Det sker i tæt dialog med de videregående uddannelsesinstitutioner og øvrige aktører med afsæt i dyb faglighed på de relevante områder. Styrelsen har også ansvaret for den ordinære uddannelsesstøtte (SU) og en række andre særlige støtteordninger for uddannelsessøgende samt ansvaret for drift og udvikling af SU-systemer, studieadministrative it-systemer mv.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret