profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2021-10-15
Virksomhed: RETAIL24 DANMARK ApS
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Retail24 søger engageret og energisk deltids konsulent/merchandiser på Sjælland til at påtage sig forskellige arbejdsopgaver for vores kunder i de danske detail butikker, og samtidig blive en del af et fantastisk team.

Opgaverne består primært af opbygning af udstillinger, opfyldning af varer, space opbygning, opstilling af POS, men kan også være af mere teknisk karakter og i salgsøjemed.

Kort om Retail24:

Retail24 er Nordens største konsulent firma. Vi arbejder med SALG, MERCHANDISING, DEMO og POS. På baggrund af disse services tilbyder vi derfor totalløsninger til vores kunder. Samarbejde og trivsel for vores medarbejdere er et nøgleord for at vi lykkes. Vi opererer i 5 forskellige lande i Norden og arbejder med nogle af de største brands i verden.

Der vil naturligvis være en grundig oplæring og et dedikeret team til at supportere for at tilsikre, at du er tryg og har alle forudsætninger til at lykkes.

Hvad kræver jobbet som merchandiser? 

  • Du har kørekort og bil, som du er villig til at bruge i jobbet.
  • Du kan planlægge og strukturere din dag. 
  • Du er imødekommende, positiv og har altid et smil på læben.
  • Du er udadvendt og ikke bange for at sælge og have en dialog med kunderne.
  • Du er fleksibel og kvalitetsbevidst


Praktisk:
Timer – Ingen faste timer, varierende arbejdstider og timeantal.

Timeløn samt kørsel befordring efter aftale.

Syntes du det lyder som noget for dig, så kan du sende din ansøgning til os på thomas.kuhle@retail24.dk. Skriv jobansøgning merchandising. Du er også meget velkommen til at skrive til os såfremt du har yderligere spørgsmål omkring stillingen. Vi ser frem til at høre fra dig! Måske er DU lige den team player vi mangler

Oprettet:
2021-10-13
Ansøgningsfrist:
2021-10-15
Typer:
Deltid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: