Aalborg Forsyning søger Business Controller til spændende udviklingsopgaver og med god økonomisk indsigt | JobDanmark
AALBORG SERVICE A/S

Aalborg Forsyning søger Business Controller til spændende udviklingsopgaver og med god økonomisk indsigt

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Aalborg Forsyning ønsker at styrke økonomiafdelingen med en ambitiøs kollega, som ved, at de bedste resultater skabes gennem samarbejde på tværs af afdelingen og resten af organisationen. Du vil blive en del af teamet Business Controlling.

Som business controller i hos Aalborg Forsyning vil du blive en del af økonomistyringen i en af landets største multiforsyninger. Aalborg Forsyning består af 14 virksomheder, der i alt beskæftiger mere end 600 medarbejder. Virksomhederne havde i 2019 en samlet omsætning på 2,2 mia. kr. og en samlet balancesum på 9,8 mia. kr.

Jobbet
Som business controller i Aalborg Forsyning bliver du ansvarlig for udarbejdelse af økonomirapportering, budgetter, likviditetsoversigter, takster, økonomiske analyser samt årsregnskaber.

Økonomiafdelingen består af 21 kompetente medarbejdere fordelt på to teams, som varetager økonomiske opgaver for selskaberne i Aalborg Forsyning samt de skattefinansierede områder og brugerfinansierede virksomheder i Aalborg Kommune, Miljø- og Energiforvaltningen.
Om dig
Du har en økonomisk uddannelse Cand. Merc. Aud, Cand. Merc. Økonomistyring eller anden relevant uddannelse. Du har gerne 3 års erfaring eller mere fra en lignende stilling, men er du nyuddannet med ambitionerne på rette sted, så tøv ikke med at søge. Du er teoretisk og fagligt på et niveau, hvor du har overblik over komplicerede sammenhænge og formår at forklare disse sammenhænge på en simpel og forståelig måde. Med din gode forretningsforståelse bidrager du til den løbende udvikling i økonomiafdelingen.
Desuden lægger vi vægt på at:
 • Du som person er frisk, åben og udadvendt
 • Du naturligt tager ansvar for dine opgaver og kan lide at have en koordinerende rolle
 • Du har en stærk talforståelse og en skarp analytisk sans med øje for detaljer
 • Du er god til at planlægge og prioritere opgaver
 • Du har lyst til at være i en organisation i forandring og vækst
 • Du har gode erfaringer med at arbejde i Excel og evt. Navision

Sådan er vi
Hos os er videndeling og teamsamarbejde en helt naturlig ting.
Desuden kan du forvente:
 • Et uhøjtideligt og tværfagligt miljø med gode kolleger, der tror på, at det de laver, gør en forskel
 • En stilling med stor selvstændighed og gode muligheder for faglig og personlig udvikling
 • En varieret hverdag i en kompleks organisation med masser af teknisk og faglig ekspertise og potentiale
 • Et tæt samarbejde med driftsvirksomheder

Løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Vi tilbyder fleksible arbejdstider, mulighed for efteruddannelse, fri telefon, fitness- og kantineordning.

Ansættelsessted er Aalborg Service A/S, Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby
Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte teamleder for team Business Controlling Jakob Vejstrup Hansen på telefon 3199 0189 eller Økonomichef Dorthe K. Thidemann på telefon 2555 2025.

Ansøgningsfrist er den 19. april og ansættelsessamtaler afholdes slut april. Jobstart er 1. juni 2021. Stillingen er fuld tid og aflønning sker efter gældende overenskomst.

Aalborg Forsyning
Grøn omstilling og samfundsansvar er centrale omdrejningspunkter for Aalborg Forsyning, og vi er midt i en ambitiøs grøn udvikling. Med mere end 600 medarbejdere forsyner vi vores kunder med grøn og billig varme, gas, køling og rent vand. Og vi håndterer regnvand, spildevand, genbrug og sortering med bæredygtighed i højsædet – også på den lange bane. Med afsæt i vores fælles værdier – tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling – arbejder vi hver dag på at skabe attraktive arbejdspladser med høj trivsel og produktivitet. Vi indgår i både offentlige og private partnerskaber, hvor innovation, udvikling og test er i fokus. Aalborg Forsyning er derfor også partner i Green Hub Denmark med ambitionen om at gøre Aalborg til et grønt testcenter inden for fremtidens grønne løsninger. Vi er organiseret i fire divisioner – nemlig Energi, Vand, Renovation og Service og er 100 % ejet af Aalborg Kommune. Vores mission er at skabe tryghed og bæredygtighed – også for kommende generationer.

Hos os i Service understøtter de øvrige divisioner, topledelse og bestyrelser i Aalborg Forsyning med drifts- og udviklingsmæssig support, analyser, beslutningsoplæg mv. Vi arbejder inden for et bredt felt – bl.a. HR, løn, arbejdsmiljø, strategi, jura, økonomi, kommunikation, lager, IT og kundeservice. Vi er kundernes primære indgang, og vi arbejder til stadighed på at give kunder en moderne og digital adgang til os. Vi er omkring 120 medarbejdere til at løse de mange opgaver og har vores dagligdag på adressen Stigsborg Brygge 5 i Nørresundby.


Fakta om Aalborg Forsyning

 • 600 medarbejdere
 • 65.000 kunder
 • Mission: Vi skaber tryghed og bæredygtighed - også for kommende generationer
 • 5 værdier: Tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling

Læs mere om vores arbejdsplads

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret