profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: Løbende
Virksomhed: AG SNUS AKTIESELSKAB
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

AG Snus udvider kapaciteten kraftigt og søger flere teknikere og operatører.

AG Snus har igennem de seneste 10 år etableret et topmoderne produktionsanlæg til produktion af egne mærker indenfor snus og nikotinportioner. Med baggrund i 5 generationers erfaring i tobaksbranchen har AG Snus opnået at etablere en stærk position på en række internationale markeder.

Vi er ca. 40 medarbejdere, hvoraf ca. 25 er beskæftiget i produktionen, og med baggrund i den viden, som vi har opbygget, er virksomheden i år blevet en del af verdens største tobakskoncern – Philip Morris International, som har det erklærede mål, udelukkende at ville fremstille røgfri produkter i fremtiden. AG Snus er derfor en strategisk og vigtig del af koncernens fremtidige prioritering. Læs mere på www.agsnus.com.

Stillingerne som Tekniker:

 

Du refererer til den Tekniske Leder og indgår i vores tekniske team. Dine primære arbejdsopgaver vil være at sikre mindst mulige driftsstop og maksimal kapacitet gennem reparation og vedligehold samt udvikling, optimering og etablering af produktionsudstyr.

Du kan høre mere om stillingerne hos Teknisk Leder Ole Rasmussen på telefon 4037 1573.

 

 Stillingerne som Operatør:

 

Du refererer til Produktionslederen og indgår i vores produktionsteams. Dine primære arbejdsopgaver vil være at sikre en høj kvalitet samt mindst mulige driftsstop og maksimal kapacitet gennem samarbejde, kvalitetsopfølgning og overvågning af produktionslinjerne.

Du kan høre mere om stillingerne hos Produktionsleder Tina Gorm Nielsen på telefon 5081 2923.

 

For begge stillinger gælder, at du indgår på skiftehold, og vi tilbyder gode muligheder for en personlig og faglig udvikling i et spændende, attraktivt, uformelt og teamorienteret arbejdsmiljø samt gode ansættelsesvilkår med en attraktiv løn.

 

Skriftlig ansøgning bedes snarest muligt fremsendt til virksomhedens adresse Drejervænget 1, 5610 Assens eller via e-mail til info@agsnus.dk mærket ”Tekniker” eller ”Operatør”.

Oprettet:
2021-09-17
Ansøgningsfrist:
Løbende
Typer:
Fuldtid
Kompetencer:
operatørarbejde
betjening, produktionsanlæg
produktions- og industrivirksomhed
snustobakfremstilling
opbygning og test, produktionsudstyr
produktionsudstyr, udvikling og fremstilling
fejlfinding og -retning, maskiner og produktionsanlæg
branche, industri og produktion
driftsteknik
fejlfinding og -retning, produktionsanlæg

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: