profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2021-10-25
Virksomhed: SCANPEOPLE ApS
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

METRO THERMs produkter og systemløsninger er kendt for høj kvalitet og driftssikkerhed. Du får medansvaret for at sikre kvaliteten i produktionsprocesserne, så produktkvaliteten opretholdes - også i de nye og banebrydende produkter, som netop er under introduktion i markedet.

For at kunne opretholde produkternes høje kvalitet samt det generelle serviceniveau, søger vi DIG, der kan holde hovedet koldt i pressede situationer. Dig, der har en solid og allround teknisk forståelse, et personligt drive, gennemslagskraft samt dén empati, der kræves, når du dagligt samarbejder med mange forskellige kulturer.

OM JOBBET

Du bliver en del af kvalitetsteamet, bestående af 5 meget kompetente kollegaer, inkl. QHSE-Manager, Pia Kolind, som du vil referere til.

Du vil i dagligdagen være medansvarlig ift. at opretholde kvaliteten på produkterne, og sørge for, at interne processer overholdes. Du spotter fejlene før andre , og hjælper med at løse problemet rettidigt. Problemet skal løses på fabrikken, inden kunden modtager produktet.

Udover de daglige, praktiske arbejdsopgaver, vil du også håndtere administration i ERP-systemet og i Office-pakken.

Din arbejdsplads bliver i produktionen (på hovedkontoret)  i Helsinge.

DIN PROFIL

 • Du har en solid teknisk forståelse samt hænderne godt skruet på.
 • Du har erfaring med kvalitetssikring.
 • Du har gerne en uddannelse som automatikfagtekniker, automatikmekaniker, maskinmester, maskinarbejder, finmekaniker eller tilsvarende.
 • Du kan også have en akademisk tilgang til jobbet, som eksempelvis maskiningeniør, kemiingeniør eller tilsvarende.
 • Du kan – med den rette erfaring – godt være autodidakt.
 • Du trives med en kombination af praktisk samt administrativt arbejde.
 • Du er struktureret og kan sætte tingene i system.
 • Du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.
 • Du behersker både Word og Excel.

METRO THERM TILBYDER DIG

 • En afvekslende hverdag i et uformelt miljø.
 • Et job i en stærk og velrenommeret international virksomhed i vækst med 125 kollegaer i Danmark.
 • Et job med gode personlige- og faglige udviklingsmuligheder.
 • Et job i et produktionsmiljø med mange forskellige maskiner og anlæg med bl.a. svejserobotter, håndteringsrobotter, stans- og bukkemaskiner m.v.
 • Lønpakke inkl. pension og sundhedsforsikring.
 • En spændende fremtid med vækst og gode oplevelser, sammen med kompetente kollegaer.

SØG JOBBETHar du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Thomas Rastadpå tlf.: +45 43 31 00 71.Klik på den grønne knap. Indtast via linket dine oplysninger og upload dit CV. Er du allerede registreret i vores database, skal du blot logge ind og tilføje jobkoden 13120 for at søge jobbet.http://www.scanpeople.axp.dk/index.php?axp_act=adetails&version=1&axp_recruitment_references[]=13120​OM METRO THERMNordeuropas førende varme- og varmtvands­leverandørMETRO THERM A/S leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmerefjernvarmeunitspillefyr og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender dem for deres suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere.METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernvarme eller centralvarme, pillefyr, luft- eller jordvarme – de har løsningen. Deres produkter kan bruges til ethvert byggeri lige fra enfamilieshuse til store industrielle anlæg.

En god, dansk historieMETRO THERMs produkter har været brugt i danske hjem i snart hundrede år. Så teknologien er udviklet, testet og forbedret gennem generationer, og derfor fungerer deres varmtvandsbeholdere også upåklageligt den dag i dag – selv efter årtier på væggen i bryggerset. Den kompromisløse kvalitet i hver eneste lille detalje har betydet, at masser af danskere i dag som en naturlig ting vælger et METRO THERM-produkt, når det varme vand skal komme helt uden problemer i de næste mange, mange år.

METRO THERM er Nordeuropas største producent af vandvarmere. De er repræsenteret i Danmark, Norge, Sverige og Finland og arbejder løbende på at udvikle og udvide vores produktprogram, så det passer til tidens – og fremtidens – krav.

Yderligere informationer om virksomheden kan indhentes her:https://www.metrotherm.dk/om-metro-thermOM SCANPEOPLEScanPeople er en solid og dynamisk, danskejet virksomhed i Scanavo gruppen. Vi er yderst servicemindede og kompetente rådgivere. Vi besidder et vidtrækkende rekrutteringsnetværk og en bred erfaring med vikarassistance, search, rekruttering, interim management og outplacement. Yderligere information findes på: www.scanpeople.dkFølg ScanPeople ApS: https://www.linkedin.com/company/scanpeople-apshttps://www.facebook.com/scanpeoplehttps://www.instagram.com/scanpeople/

Oprettet:
2021-10-18
Ansøgningsfrist:
2021-10-25
Typer:
Fuldtid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: