profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2021-10-25
Virksomhed: SCANPEOPLE ApS
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Som International Project & Product Coordinator hos Scanavo A/S, vil du være med i processen fra start til slut, og fungere som det centrale bindeled. Derudover vil du være tovholder mellem Scanavos kunder, deres salgsafdeling, leverandører og produktion i både ind- og udland.

Der søges en Project & Product Coordinator, som gerne har interesse for og forståelse af film eller gaming industrien, ved hvad der sker på markedet og hvad forbrugeren gerne vil have samt har evnen til at omsætte dette til et færdigt produkt indenfor en given tidsramme.

JOBBET

Du vil være med til at skabe og udvikle bl.a. Collectors’ Editions til de store studier og games producenter herunder ideoplæg og sourcing, fragt, fakturering og opfølgning - altså alt fra initial koncept til færdigt leveret produkt. Du vil skulle stå for at koordinere hele projektet mellem de forskellige parter.

Du vil få en international kontaktflade og direkte kundekontakt til studier og spilproducenter såsom EA, Sony Square Enix etc. i hele Europa og have tæt kontakt til Scanavos kontorer i Østen og Nord Amerika. Indimellem vil du deltage i mindre salgsopgaver og møder i samarbejde med sælgere fra SteelBook® divisionen.

Scanavo formår til stadighed at være banebrydende i sin produktudvikling: De arbejder blandt andet med Special Editions til games/film, unikt merchandise og selvfølgelig SteelBook® konceptet, som er et eksklusivt alternativ til den traditionelle plasticboks, som har opnået stor succes i hele verden og er i fortsat udvikling.

ERFARING OG KVALIFIKATIONER

 • Du har erfaring med projektstyring og kundekontakt på alle niveauer - gerne erfaring med Internationale kunder.
 • Du har evnerne og erfaringen til at give klare direktioner, drive planer og holde projekter på rette kurs – nogle projekter løber over ca. 1-2 år, derfor skal du kunne bevare det store overblik.
 • Du er kreativ og kan omsætte andres samt egne kreative visioner til salgbare produkter og du kan samarbejde på tværs af organisationen.
 • Du har gode sprogkundskaber – engelsk på højt niveau i skrift og tale er et must (engelsk er koncernsprog). Behersker du i tillæg andre sprog er det en fordel, men ikke et krav.
 • Du har erfaring fra multimedie og grafisk produktion eller lignende.
 • Du har arbejdet i Excel.

PERSONLIGHED

 • Du er direkte, hurtigopfattende, servicemindet og kommunikerende.
 • Du er ansvarsbevidst og kan tage styringen når det kræves.
 • Du har en høj arbejdsmoral og kan lide at arbejde i et højt tempo med mange bolde i luften.
 • Du er struktureret og detaljeorienteret.
 • Du har et kreativt mindset.
 • Du er positiv, løsningsorienteret og en god teamplayer.
 • Du ser og griber muligheder i forhold til nye kunder, leverandører etc.

DU TILBYDES

 • Et kreativt og spændende job i en velfunderet international virksomhed, som er en vækstende branche med masser af muligheder og udfordringer.
 • Mulighed for at forme de store Collectors’ Editions udgivelser indenfor primært games og film.
 • Indflydelse på din hverdag i et spændende miljø med engagerede kollegaer.
 • Sundhedsforsikring, samt pensions- og kantineordning.
 • Løn efter kvalifikationer.

SØG JOBBETHar du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Andres Sølling eller Mikkeline Trasbo Kelvis på tlf.: +45 43 31 00 71.Klik på linket. Indtast via linket dine oplysninger og upload dit CV. Er du allerede registreret i vores database, skal du blot logge ind og tilføje jobkoden 13047 for at søge jobbet.http://www.scanpeople.axp.dk/index.php?axp_act=adetails&version=1&axp_recruitment_references[]=13047​OM SCANAVO A/SScanavo A/S er en danskejet, international virksomhed – blandt de førende i verden inden for Media Packaging og Merchandise & branding. Scanavos unikke produkter sælges gennem egne kontorer i Europa, Asien og Nordamerika til verdens førende producenter af film, spil og musik – herunder de store Hollywoodstudier.Yderligere info findes på www.scanavo.comVi ser frem til at høre fra dig!OM SCANPEOPLEScanPeople er en solid og dynamisk, danskejet virksomhed i Scanavo gruppen. Vi er yderst servicemindede og kompetente rådgivere. Vi besidder et vidtrækkende rekrutteringsnetværk og en bred erfaring med vikarassistance, search, rekruttering, interim management og outplacement. Yderligere information findes på: www.scanpeople.dkFølg ScanPeople ApS: https://www.linkedin.com/company/scanpeople-apshttps://www.facebook.com/scanpeoplehttps://www.instagram.com/scanpeople/

Oprettet:
2021-10-18
Ansøgningsfrist:
2021-10-25
Typer:
Fuldtid