profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2021-10-25
Virksomhed: SCANPEOPLE ApS
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Hvad søger vi?

Nordic Quality Recruitment (NQR) søger en Recruitment Consultant til vores kontor i Taastrup. Du vil hos os få en sjælden mulighed for at være med fra starten af. Vores Business Unit er under 1 år gammel, og vi skal vækste sammen.

Hvem er vi?

NQR er en forholdsvis ny business unit hos det veletablerede rekrutteringsbureau, ScanPeople. Hos NQR fokuserer vi på at rekruttere managers og specialister til life- & food science-industrien i Norden.

Læs mere om os her: nordicqualityrecruitment.com/about-nqr/

Hvad skal du lave?

Vi har brug for en 360-graders konsulent til at lave opsøgende salg hos nye- og eksisterende kunder. Når ordren er i hus, er du selv tovholder for rekrutteringen, og du samarbejder med en Researcher. Vi forventer, at du leverer en verdensklasse-service – så vores kunder med den største selvfølge ringer til dig, næste gang, de får behov for hjælp til rekruttering.

Hvilke services skal du levere?

Du vil sælge ud af hele vores produktpalette, som inkluderer;

 • Search & Selection
 • Search
 • Interim (Vikar/Konsulent)
 • Outplacement

Hvordan ser din hverdag ud?

Vi er hos NQR yderst fleksible og giver dig en stor frihed til selv at styre din hverdag. Vi tilbyder naturligvis guidelines og giver dig gode råd ift. at strukturere din hverdag – men vi ønsker en selvstartende og proaktiv person, som selv opsøger nye opgaver. Vi har fleksible arbejdstider, og tilbyder ligeledes mulighed for at arbejde hjemmefra – men da vi ønsker at opbygge den helt rette holdånd, ser vi helst, at du er med os på kontoret det meste af tiden.

Hvilken baggrund har du?

 • Mindst 3 års erfaring fra et rekrutteringsbureau
 • Du har gerne en life science- eller kommerciel uddannelse
 • Du har et etableret netværk inden for life science-industrien – og har gerne rekrutteret hertil

Hvilken personlig profil har du?

 • Du er ekstrovert og kan gå i dialog med folk på forskellige niveauer
 • Du er en menneskekender
 • Du er optimistisk af natur og ser løsninger fremfor problemer
 • Du arbejder både selvstændigt og fungerer godt i små teams
 • Du er ambitiøs og ønsker at fremme din karriere

Hvad tilbyder vi dig?

Vi tilbyder dig at komme ombord på en utrolig spændende rejse – med stor frihed til at planlægge din egen hverdag. Som nævnt tidligere, så guider vi dig godt og sørger for en solid oplæring, men der er ingen micro-management her.

Vi er åbne og ambitiøse – og håber, at du har lyst til at være med til at sørge for, at vi bliver for store til vores nuværende lokaler, hvorefter vi flytter tættere på København.Du vil overtage en kundeportefølje og vil ligeledes komme ind over aktuelle rekrutteringer, når du starter, så du ikke starter helt fra scratch.

Vi har et ungt og dynamisk miljø, og vi har det sjovt. Sammen med vores søsterselskaber, afholder vi årligt sommerfest & julefrokost – og til daglig har vi en kantineordning med Jespers Torvekøkken – så du slipper for at tænke på madpakken.

Du ønsker forhåbentlig at gøre karriere hos os – og der er gode muligheder for at videreuddanne sig og/eller få en lederkarriere på længere sigt. Christian fra dit kommende team er, eksempelvis, i gang med at supplere med en HD2 i Organisation & Ledelse på Copenhagen Business School (CBS). Oscar er ligeledes i gang med en Bachelor i økonomi og business på CBS.

Hvad er vores mål?

Vi ønsker at blive en dominerende life science-headhunter i Norden – sammen opnår vi dette.

Hvordan ser dit team ud?

Du bliver en aktiv del af teamet på i øjeblikket 4 kollegaer. Det forventes at NQR de kommende år vil vækste, så det kan forventes at teamet vil vokse. Teamet består af Christian B. Guldhammer(Business Unit Manager), Oscar Brammer (Researcher), Mikkeline T. Kelvis (Design & Marketing) og Brian Jørgensen (Co-Founder).

Ansøgningsfrist

Vi venter på den rette kandidat, så der er ingen ansøgningsfrist.

Oprettet:
2021-10-18
Ansøgningsfrist:
2021-10-25
Typer:
Fuldtid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: