profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2021-10-25
Virksomhed: SCANPEOPLE ApS
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

ScanPeoples kunde i Roskilde søger et større antal af vikarer til deres dag, aften- og nathold. Virksomheden søger både faglærte- og ufaglærte vikarer, som kan assistere i produktionen.

Vikariatet indeholder 37 timers ugentligt arbejde, og strækker sig fra uge til uge, hvor der er muligheder for forkortelse/forlængelse. Der er mulighed for både korte og længerevarende vikariater. 

Arbejdsopgaver: Virksomheden søger vikarer til to forskellige afdelinger:

Afdeling 1: Ompakning af varer. Desuden vil der forekomme andre forefaldende arbejdsopgaver, i forbindelse med vikariatet. Grundighed og omhyggelighed er væsentligt i forhold til vikariatet, dog skal der naturligvis produkter igennem systemet.

Afdeling 2: Du skal hjælpe til i produktion med at flytte tunge kasser fra rullebånd og over på paller. Det er fysisk arbejde. Der er hjælperedskaber. Her er det en fordel med truckcertifikat.

FAGLIGE KVALIFIKATIONER

  • Du kan både være faglært og ufaglært.
  • Du har gerne erfaring med at arbejde i en produktionsvirksomhed.
  • Du kan også have afsluttet din uddannelse i år – med planer om at afholde et sabbatår. Har du hænderne rigtigt skruet på, er dette en rigtig god indgangsvinkel til arbejdsmarkedet.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

  • Du er fleksibel og møder altid på arbejde med godt humør.
  • Du kan både arbejde selvstændigt og i teams.
  • Det er en fordel, hvis du er vant til et produktionsmiljø – så du har overblik over dine opgaver.
  • Du har prioritetsforståelse og er vant til at overholde deadlines.

DU TILBYDES

Mødetider fra:

  • Daghold fra kl. 06.00- 14.14
  • Aftenhold fra kl. 14.14 - 22.00
  • Nathold fra kl. 22.00 - 06.00

Timeløn:

134,00 kr. + tillæg (aften og nathold) + pension

SØG JOBBETHar du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Rasmus Christiansen på tlf.: +45 43 31 00 71.Klik på linket. Indtast via linket dine oplysninger og upload dit CV. Er du allerede registreret i vores database, skal du blot logge ind og tilføje jobkoden 13140 for at søge jobbet.http://www.scanpeople.axp.dk/index.php?axp_act=adetails&version=1&axp_recruitment_references[]=13140​Vi ser frem til at modtage din ansøgning! YDERLIGERE INFORMATION OM VIRKSOMHEDEN UDLEVERES VED TELEFONISK KONTAKT MED SCANPEOPLEOM SCANPEOPLEScanPeople er en solid og dynamisk, danskejet virksomhed i Scanavo gruppen. Vi er yderst servicemindede og kompetente rådgivere. Vi besidder et vidtrækkende rekrutteringsnetværk og en bred erfaring med vikarassistance, search, rekruttering, interim management og outplacement. Yderligere information findes på: www.scanpeople.dkFølg ScanPeople ApS: https://www.linkedin.com/company/scanpeople-apshttps://www.facebook.com/scanpeoplehttps://www.instagram.com/scanpeople/

 

 

Oprettet:
2021-10-18
Ansøgningsfrist:
2021-10-25
Typer:
Fuldtid