SCANPEOPLE ApS

(Udløbet) Bogholder til virksomhed i Ballerup

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

OM JOBBETVi søger til vikariat - i første omgang 2 måneder, en bogholder til vores kunde i Ballerup. Du kommer til at arbejde i dit eget tempo, med frihed under ansvar.  Det vil være oplæring i starten, men det forventes at du er forholdsvis selvstændig fra start. Der er 3-4 mand i afdelingen bestående af et par andre bogholdere, en anden vikar og en chef for alle i afdelingen. ARBEJDSOPGAVERDagligt debitor/kreditor bogholderi.Fakturering af kunder.Månedsafslutninger, afrapportering og evt. årsafslutning.Afregning af løn en gang om måneden.PROFIL

  • Du skal være erfaren med Dynamics AX 2012 og LESSOR
  • Du er ikke bange for at spørge hvis der er noget du er i tvivl om.
  • Du er habil til engelsk – ikke på korrespondent niveau – men du er gerne vant til at bruge det dagligt.
  • Du skal kunne arbejde selvstændigt, og du skal gerne kunne arbejde i Excel på brugerniveau, og kende til e-mail (Outlook) samt resten af Office pakken.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER

  • Løn efter kvalifikationer
  • Pension
  • Sundhedsforsikring
  • Arbejdstid vil være fra kl. 08.00 til kl. 16.00.

SØG JOBBETHar du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Flemming Juliussen eller Andreas Sølling på tlf.: +45 43 31 00 71. http://www.scanpeople.axp.dk/index.php?axp_act=adetails&version=1&axp_recruitment_references[]=12586  Klik på linket. Indtast via linket dine oplysninger og upload dit CV. Er du allerede registreret i vores database, skal du blot logge ind og tilføje jobkoden 12586 for at søge jobbet.  OM SCANPEOPLEScanPeople er en solid og dynamisk, danskejet virk-somhed i Scanavo gruppen. Vi er yderst service-mindede og kompetente rådgivere.Vi besidder et vidtrækkende rekrutteringsnetværk og en bred erfaring med vikar-assistance, search, rekrut-tering, interim management og outplacement. Yderligere information findes på: www.scanpeople.dk Følg ScanPeople ApSOM VIRKSOMEDENDette oplyses ved samtale hos virksomheden.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret