Fjelsted Skov Hotel & Konference I/S

Ansvarsbevidst & kreativ kok søges

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Ønsker du at være en del af et dynamisk team med gode arbejdsforhold og godt kammeratskab? Så send din ansøgning til os. Vi beskæftiger omkring 28 faste medarbejdere og mange erfarne løsarbejdere. Stemningen hos os er uhøjtidelig, ambitiøs og professionel både hos personalet, men også blandt gæsterne. Vores daglige arbejde er meget alsidigt, idet vi har mange forskellige gæster, heriblandt private og virksomheder.

 

Vi har 14 moderne selskabs- og konferencelokaler udsmykket med lokal kunst, hvoraf det største kan rumme 200 konferencedeltagere. Derudover har vi 74 nutidigt indrettede dobbeltværelser til overnattende gæster.

 

Vores daglige fokus ligger på konference- og selskabsarrangementer samt vores Café i midten af Fjelsted Skov. Vi laver ærlig, hjemmelavet mad til alle vores gæster. Vi har rod i det danske køkken, men lader os gerne inspirere fra andre køkkener i verden. Vi er placeret i naturlige omgivelser med søer, skove og stier, og i vores folde hygger vores camerounfår og krondyr sig. Vi har netop anlagt en frugt- og bærhave, og vi stiler efter at anvende vores egenproduktion mest muligt i køkkenet.

 

Om sommeren har vi mange fritidsgæster fra især Norden, men også fra Tyskland.

 

Vi søger en ihærdig og ansvarsbevidst kok, som kan bidrage med kreativitet og stabilitet i vores team. Vi tilbyder et sundt og velfungerende arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på de bløde værdier. Vi vægter vores medarbejderes familieliv højt og udviser gerne fleksibilitet i forbindelse med dit privatliv. Flere af vores medarbejdere har været ansat hos os i mere end 20 år. Vi har i øjeblikket 10 fastansatte kokke og tre elever ansat i køkkenet. Vi har et godt socialt sammenhold på tværs af vores forskellige faggrupper.

 

Vi tilbyder en alsidig arbejdsdag, hvor du også har kontakt til vores gæster, og hvor du har rig mulighed for at få indflydelse på valg af råvarer og sammensætning af menuer.

 

Du vil få en fast vagtplan med fri hver anden weekend. Vi arbejder cirka 11 timer per vagt og arbejdstiden er typisk fra kl. 10 – 21.

 

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret