SOLSIDESKOLEN

Barselsvikariat på Solsideskolen - lærer

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Barselsvikariat - Privatskolelærer – Solsideskolen – Privatskolen i Nørresundby

Faglighed, trivsel og tryghed

Brænder du for kulturfagene, og har du en stor interesse for at undervise i billedkunst, håndværk/design samt hjemkundskab? Så er du måske lige den barselsvikar, vi står og mangler.

Vi er en veletableret og traditionsrig privatskole, der som fri grundskole selv har mulighed for at tilrettelægge såvel elevers som ansattes skoledag.

Hverdagen præges af stort engagement og glæde – ved såvel ansatte som elever – og undervisningen er præget af høj faglig kvalitet.

Solsideskolen har 226 elever fordelt på 0. – 9. klasse, og vi er 15 lærere, 5 pædagoger og 6 TAP´er. Vi er en attraktiv skole, som oplever stor søgning. Vores fysiske rammer, det overskuelige elevtal og den lave klassekvotient (max. 20/22 elever) udnyttes til at fremme børnenes trivsel og tryghed, så der skabes de bedste forudsætninger for læring og udvikling.

Vi tilbyder:

  • et barselsvikariat med beskæftigelsesgrad på 100% fra 1. august til og med d. 21. december
  • en god og traditionsrig skole med dygtige og hjælpsomme kolleger, positive og dejlige elever samt stor opbakning fra forældre
  • en fleksibel arbejdsplads, hvor der ikke er krav om tilstedeværelse i forberedelsestiden

 

Vi forventer, at du:

  • er linjefagsuddannet i et eller flere af kulturfagene (flest historietimer i skemaet), og at du har mod på at undervise i disse
  • er fagligt godt klædt på til samt frisk på at undervise i billedkunst, hjemkundskab samt håndværk/design (8. kl.), hvor du i sidstnævnte sammen med en kollega forestår undervisningen i dette
  • er positiv og dygtig såvel relationelt som fagligt og didaktisk
  • er indstillet på et engageret og positivt samarbejde med forældre, elever og kolleger

 

Besidder du ovennævnte kvalifikationer, og er du interesseret i barselsvikariatet, så håber vi, at du vil sende os en ansøgning senest d. 27. maj kl. 12.00.

Du er meget velkommen til at kontakte viceskoleleder Heidi Kanstrup eller skoleleder Marie Bruhn Breum på 98172340 for yderligere oplysninger.

Ansøgning med relevante bilag fremsendes i én sammenhængende PDF-fil elektronisk til: kontoret@solsideskolen.dk – gerne som sikker mail – mærket ”Ansøgning barselsvikar”.

 

Ansættelsesdato 1. august 2021.

Ansøgningsfrist d. 27. maj 2021 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler afholdes umiddelbart herefter.

Ansættelse sker i henhold til ”Organisationsaftale for lærere og børnehaveklasseledere ved frie grundskoler samt efterskoler og frie fagskoler” og ”Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation”

 

Ledigt vikariat: 1

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret