profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-10-06
Virksomhed: HUMAN CARE A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Privat hjemmepleje søger omsorgsmestre med fokus på borgeren

Privat hjemmepleje i vækst søger dygtige SSA'er og SSH'er

Privat hjemmepleje søger SSA’er og SSH’er til at skabe en værdig hverdag

 

Er du en dygtig social- og sundhedshjælper (SSH) eller social- og sundhedsassistent (SSA), der leverer omsorg og nærvær, så englene synger, og trygheden blomstrer? Giver det mening for dig at være en del af en virksomhed, hvor værdig pleje, respekt for hinanden og den enkeltes værdier og kultur er omdrejningspunkt?

 

Led ikke længere, men skynd dig at fortælle os, hvad der skal til, for at vi kan fortsætte rejsen sammen. Human Care A/S er i hastig vækst og mangler dygtige medarbejdere, der vil hjælpe os med at hjælpe borgere i Glostrup, Herlev, Hvidovre og Rødovre kommuner.

 

Hvad tilbyder vi dig?

Vi tilbyder dig en god lønpakke, fleksible mødetider og solid indflydelse på at skabe rammerne for dit arbejdsliv. Ledelsen er synlig og lydhør, og vi er åbne over for idéer og tiltag, der gør arbejdslivet attraktivt for dig.

 

Du kommer til at indgå i et team af rutinerede, engagerede hjemmeplejere med høj faglighed, hvor vi fokuserer på at anerkende og hjælpe hinanden. Du kommer i god form, for vi kører rundt til vores borgere på el-cykel (vi skifter dog til bil, hvis du har aften- eller nattevagt). Og så garanterer vi, at du passer perfekt ind, hvis du kan se dig selv i en virksomhed, hvor alle brænder for at hjælpe borgere med behov for støtte til personlig pleje og/eller praktisk hjælp.

 

Du bliver en del af et værdifællesskab centreret omkring værdig pleje – og det skal du selvfølgelig kunne se dig selv i. For os betyder ’værdig pleje’, at vi møder borgerne med varme, nærvær, respekt og indlevelse, og at vi yder hjælp med respekt for den enkeltes værdier og kultur. Du skal se mening i at møde borgerne med det afsæt, at alle mennesker helst vil klare deres egen hverdag så meget og så lang tid som muligt.

Hvilke opgaver får du?

Vi støtter borgerne med de ydelser, borgerne er bevilget og med afsæt i de respektive kommuners kvalitetsstandarder. Borgerne kan derudover få ekstra ydelser som fx rengøring eller indkøb.

 

Du kommer til at levere praktisk hjælp, personlig pleje og evt. delegerede sygeplejeydelser til borgere i eget hjem. Du vil også kunne blive involveret i rehabiliteringsforløb hos borgere. Du får et tæt samarbejde, sparring med kolleger, og vi sikrer din faglige udvikling i hverdagen.

 

Det skal du kunne

Det er klart en fordel, hvis du har erfaring fra hjemmepleje. Og så forventer vi, at du:

 

  • Er uddannet social- og sundhedsassistent, social- og sundhedshjælper eller sygehjælper, gerne med kørekort
  • Er fleksibel og kan arbejde hver anden eller tredje weekend
  • Sætter pris på at bruge din faglighed og er en ansvarlig, god kollega
  • Er stolt af dit arbejde og gør en indsats for, at borgeren får god hjælp, hver eneste gang du kommer
  • Arbejder rehabiliterende, sundhedsfremmende og sygdomsforebyggende med fokus på borgeren
  • Kan anvende fagsproget på dit kompetenceområde, både skriftligt og mundtligt
  • Har erfaring med velfærdsteknologi og omsorgssystemer (CURA og/eller Nexus)
  • Er rutineret i at dokumentere dit arbejde og dine observationer
  • Har erfaring med Fælles Sprog III

 

Løn og ansættelse

Stillingerne, vi udbyder, er både fuldtid og deltid, hver anden eller hver tredje weekend.

Vi har overenskomst med FOAs fritvalgsordning og aflønner efter gældende regler.

 

Ansøgning

Alle kvalificerede uanset køn, alder eller etnisk baggrund opfordres til at søge stillingen.

 

Vi glæder os til at møde dig, så send os dit cv og en ansøgning til HR@human-care.nu. Skriv i emnefeltet ”SSA/SSH i Dagvagt” eller ”SSA/SSH i Aftenvagt”.

 

Stillingerne ønskes besat snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter løbende.

 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte virksomhedschef Jeanne Bylov Nielsen på mobil 7171 6122 eller på vores hovednummer 3616 6100, hvis du har spørgsmål.

 

Du kan også læse mere om os på vores hjemmeside https://human-care.nu/

 

Om Human Care A/S

Human Care A/S blev etableret tilbage i 2007 som leverandør af hjemmehjælpsydelser og har siden da arbejdet i flere forskellige kommuner. Human Care A/S har i mange år været godkendt leverandør i Hvidovre Kommune. Siden 1. maj 2021 har vi været eneste private leverandør i Glostrup, Herlev, Hvidovre og Rødovre kommuner og leverer hjemmehjælp til mere end 900 borgere. Vi er godkendt til at levere personlig pleje, praktisk hjælp og delegerede sygeplejeydelser. I Glostrup og Hvidovre kommuner er vi også godkendt til at levere rehabiliteringsforløb (§83a). 

Oprettet:
2022-08-14
Ansøgningsfrist:
2022-10-06
Jobtype:
Deltid