Aftenvagter (SSA/SSH) til privat leverandør i vækst | JobDanmark
HUMAN CARE A/S

Aftenvagter (SSA/SSH) til privat leverandør i vækst

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Vi søger flere nye kolleger, der brænder for at hjælpe borgere med behov for støtte til personlig pleje og/eller praktisk hjælp. Aktuelt har vi især brug for flere dygtige aftenvagter i Glostrup og Rødovre, men hører også gerne fra dig, hvis du er interesseret i dagvagter.

Du skal have lyst til at indgå i opbygningen af et nyt team med fokus på et godt fagligt miljø omkring den borgernære indsats. Hvis du samtidig er empatisk, ansvarlig og løsningsorienteret, så er du måske vores nye kollega.

Bliv en del af en virksomhed i vækst

Human Care A/S er det seneste år gået fra at være en af flere leverandører i én kommune til pr. 1. maj 2021 at være eneste private leverandør af hjemmeplejeydelser og delegerede sygeplejeydelser til borgere i Glostrup, Herlev, Hvidovre og Rødovre kommuner. I flere af kommunerne leverer vi tillige ydelser i forbindelse med rehabiliteringsforløb.

Vi glæder os til at levere hjemmepleje af høj kvalitet til endnu flere borgere end i dag. Vi søger derfor efter nye dygtige kolleger, som vil bidrage til en organisation i vækst, og som kan se sig selv indgå i samarbejde med forskellige faggrupper med borgeren i centrum.

Hvad vil dine opgaver omfatte?

Vi leverer støtte til borgerne ud fra de ydelser, borgerne er bevilget og ud fra de respektive kommuners kvalitetsstandarder. Herudover har borgerne mulighed for at tilkøbe ekstra ydelser, såsom ekstra rengøring, indkøb eller ledsageordning.

Vi har i Human Care A/S formuleret, hvad værdig pleje betyder for os. Det betyder bl.a., at borgerne mødes med varme, nærvær, respekt og indlevelse af vores medarbejdere, og at vi yder hjælp med respekt for den enkeltes værdier og kultur. Vi møder borgerne med det udgangspunkt, at alle mennesker helst vil klare deres egen hverdag så meget og så lang tid som muligt.

Afhængig af dine kompetencer vil du komme til at levere praktisk hjælp, personlig pleje og evt. delegerede sygeplejeydelser til borgere i eget hjem. Du vil også kunne blive involveret i rehabiliteringsforløb hos borgere. Du vil få et tæt samarbejde og sparring med kolleger, og vi har fokus på faglig udvikling i hverdagen.

Dine kompetencer

Vi forventer, at du:

 • er uddannet social- og sundhedsassistent, social- og sundhedshjælper eller sygehjælper, gerne med kørekort
 • er fleksibel og kan arbejde hver anden weekend
 • sætter pris på at bruge din faglighed
 • er ansvarlig og en god kollega
 • er stolt af dit arbejde og gør en indsats for, at borgeren får god hjælp, hver eneste gang du kommer
 • arbejder rehabiliterende, sundhedsfremmende og sygdomsforebyggende med fokus på borgeren
 • kan anvende fagsproget på dit kompetenceområde, både skriftligt og mundtligt
 • har erfaring med velfærdsteknologi og omsorgssystemer (CURA og/eller Nexus)
 • er rutineret i at dokumentere dit arbejde og dine observationer
 • har erfaring med Fælles Sprog III

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra hjemmepleje.

Vi tilbyder

 • Et godt og anerkendende arbejdsklima
 • Indflydelse på eget arbejde
 • Dedikerede kolleger
 • En synlig og lydhør ledelse
 • Fleksibilitet i forhold til mødetid
 • 25 - 37 timer om ugen

Der vil være mulighed for ekstravagter både i aften- og i dagvagter under kollegers ferie og sygdom.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte virksomhedschef Jeanne Bylov Nielsen på mobil 7171 6122 eller på vores hovednummer 3616 6100, hvis du har spørgsmål.

Du kan også læse mere om os på vores hjemmeside https://human-care.nu/

Løn og ansættelse

Stillingerne er både fuldtid og deltid samt hver anden weekend. Der vil være mulighed for ekstravagter både i aften- og i dagvagter under kollegers ferie og sygdom.

Vi har overenskomst med FOA fritvalg og aflønner efter gældende regler.

Ansøgning

Alle kvalificerede uanset køn, alder eller etnisk baggrund opfordres til at søge stillingen.

Vi glæder os til at møde dig, så send os dit cv og en ansøgning til HR@human-care.nu. Skriv i emnefeltet ”SSA/SSA i Aftenvagt”.

Stillingerne ønskes besat snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter løbende.

Human Care A/S

Human Care A/S blev etableret tilbage i 2007 som leverandør af hjemmehjælpsydelser og har siden da arbejdet i flere forskellige kommune. Human Care A/S har i mange år været godkendt leverandør i Hvidovre Kommune og har siden 1. februar 2020 været eneste private leverandør i kommunen, hvor vi leverer personlig pleje, praktisk hjælp, rehabiliteringsforløb (§83a) og delegerede sygeplejeydelser.  Vi har pt. mere end 60 engagerede og ansvarsbevidste medarbejdere, som er stolte af at arbejde for Human Care A/S. Pr. 1. marts 2021 blev vi efter udbud eneste private leverandør i Herlev Kommune, og pr. 1. maj 2021 er vi også eneste leverandør af privat hjemmepleje i Glostrup og Rødovre kommuner.

 

 

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret