profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-08-18
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Kunne du tænke dig at arbejde i Nordeuropas førende virksomhed indenfor IT-løsninger? Er du løsningsorienteret og nyder du at hjælpe andre? Trives du i en alsidig hverdag, hvor alverdens IT-udfordringer står på dagsordenen? Søg allerede i dag!

Om stillingen

Academic Work søger på vegne af GlobalConnect IT-support konsulenter, der kommer til at arbejde i et professionelt IT-miljø på deres kontor placeret i Havneholmen. Du vil blive en del af et nyt og spændende team, hvor du vil yde 1. line support af høj kvalitet. Du vil få ansvaret for fysisk at supportere GlobalConnects kunder, der er placeret på flere lokationer i Storkøbenhavn. Der kan samtidig opstå arbejdsdage, hvor du vil yde 2. line support eller bistå som service desk medhjælper.

Da meget af din tid vil blive brugt hos diverse kunder, er det vigtigt, at du kan tilpasse dig forskellige arbejdsstrukturer, kan kommunikere professionelt, kan arbejde selvstændigt og altid stiler efter at give den bedst mulige hjælp indenfor IT-løsninger. Som IT-konsulent hos GlobalConnect er det vigtigt, at du er ansvarsfuld og besidder en ”Can Do” attitude.

Arbejdsopgaver

Som IT-konsulent vil du blive medansvarlig for at udøve 1. line (og 2. line) support til Global Connects kunder, der primært vil være fysisk ude hos kunderne, men også i nogle tilfælde som remote support.

Dine primære opgaver vil være:

 • Yde 1. line support, og til tider 2. line support, hos GlobalConnects kunder
 • Få ansvaret for at skabe gode og langvarende kunderelationer
 • Installere og supportere på kundernes hardware- og softwareløsninger
 • IT-on-boarding af nye medarbejdere
 • Agere forlænget support funktion i samarbejde med GlobalConnects IT-eksperter

Du vil blive mødt af en professionel virksomhedsstruktur, hvor der vil være en detaljeret on-boarding, der vil klæde dig godt på, så du derefter kan udføre arbejdet selvstændigt.

Vi søger dig, som

 • Har 1-2 års relevant erhvervserfaring
 • Er superbruger i windows
 • Er flydende i skriftlig og mundtlig dansk og engelsk
 • Har kørekort og egen bil

Kendskab til Azure og MD101, MS100 og MD100 certificeringer vil anses som en fordel, men er ikke et krav i stillingen.

Som person er du:

 • Vedholdende
 • Kommunikativ stærk
 • Servicemindet
 • Relationsskabende

Anden information:

 • Start: Hurtigst muligt
 • Omfang: Fuldtid, 37 timer, indenfor normale kontortider.
 • Lokation: København

Kontaktoplysninger:

Denne rekrutteringsproces udføres af Academic Work. Det er en anmodning fra GlobalConnect, at alle spørgsmål vedrørende stillingen håndteres af Academic Work.

Vores udvælgelsesproces er kontinuerlig, og annoncen kan lukke, inden rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi er nået frem til screenings- eller interviewfasen.

Du ansøger ved at klikke på “ANSØG” nederst på siden. Har du spørgsmål kan disse henvendes til info@academicwork.dk. Spørgsmål besvares hurtigst muligt inden for vores åbningstider. Inkludér gerne opslagstitel eller ID i emnefeltet, eller inkludér link til opslaget i mailen.

Da vi løbende kalder kandidater til samtale, anbefaler vi, at du sender din ansøgning afsted allerede i dag. Vi gør desuden opmærksom på, at jobopslaget fjernes, i tilfælde af at stillingen besættes, selvom den eventuelle ansøgningsfrist endnu ikke er udløbet.

Anden information

GlobalConnect er den førende leverandør af fiberbaseret datakommunikation og datacentre i Nordeuropa. Deres mission er enkel: Vi gør visioner til virkelighed ved at styrke samfundet gennem gode forbindelser.

93.900 kilometer fibernetværk og 30.000 m2 sikre datacentre er udgangspunktet for det næste skridt på deres kunders digitale rejse. Derudover får kunderne adgang til markedsledende løsninger inden for netværk, IT-sikkerhed, IT-outsourcing og datakommunikation.

I dag tæller GlobalConnect mere end 1.600 medarbejdere i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Tyskland. Sammen genererer de en omsætning på mere end 500 millioner € ved at levere løsninger til alle typer og størrelser af private og offentlige virksomheder.

Check Instagram og se dine fremtidige kolleger

Se nyt om GlobalConnect på LinkedIn

Læs mere om GlobalConnects produkter og services her

Oprettet:
2022-06-23
Ansøgningsfrist:
2022-08-18
Jobtype:
Fuldtid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: