profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-07-18
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Vi udvider vores rekrutteringsteam - Vil du være med til at hjælpe Young Professionels i job og finde de perfekte kandidater til vores kunder?

Om stillingen

We are Academic Work !

Er du studerende og interesseret i rekruttering og vil du arbejde på en arbejdsplads, hvor engagement hos dine kollegaer er ud over det sædvanlige? Hos os kommer du med sikkerhed til at få kollegaer du trives med og hvor det næste grin aldrig er langt væk. Stillingen som Staffing & Recruitment Assistant (SRA) vil give dig en masse praktiske færdigheder og kan være starten på din karriere hos os! Da vi tror på, at dine personlige egenskaber er mindst lige vigtige som dit CV, er første skridt i din ansøgningsproces at tage to tests. Disse vil du modtage et link til i en mail, når du har oprettet dig.

"Min oplevelse som SRA hos Academic Work er, at jeg er blevet en del af et ambitiøst team bestående af dygtige og kompetente medarbejdere. Jeg har fundet det meget værdifuldt for min udvikling, at få lov at have medindflydelse på arbejdspladsen og jeg føler, at ens arbejde som SRA virkelig bliver værdsat. Desuden har jeg opnået meget viden om rekruttering og HR generelt, hvilket har skabt mulighed for at finde ud af, hvilke dele af HR jeg brænder for og ser mig selv arbejde med i fremtiden. At arbejde som Staffing & Recruitment Assistant er et super godt studiejob!" Sådan beskrives stillingen af Sabine, tidligere SRA og Consultant Manager i København.

Arbejdsopgaver

I stillingen som Staffing & Recruitment Assistant, har du et tæt samarbejde med vores Consultant Managers, hvor jeres fælles mål er, at give vores kunder de bedste kandidater. Du vil være en del af et engageret team af både Consultant Managers og andre Staffing & Recruitment Assistants.

Dit arbejde vil bl.a. inkludere:

Arbejde med hele rekrutteringsprocessen. Alt fra annonceskrivning og frem til at en kandidat bliver tilbudt et job og ansættelse hos os. Dette er bl.a.

  • Selektere ansøgninger, gennemføre telefonscreeninger og på sigt gennemføre interviews
  • Arbejde administrativt; fx annonceskrivning og administrativt arbejde i forbindelse med tidsrapportering
  • Lave skriftlige præsentationer af kandidater
  • Tage referencer og skrive sammenfatninger til kunder

Forestil dig, hvor fantastisk det er, at følge en persons rejse fra CV til det nye drømmejob!

Ud fra dit Training Program, har du en struktureret plan for din udvikling, hvor du påtager dig mere og mere avancerede opgaver. Det betyder, at du gradvist vil erhverve mere viden.

Dit Training Program tager dig på en udfordrende rejse med stor ansvarlighed, hvor vores ambition er, at du får en langsigtet karriere hos os.

Vi søger dig, som

Er i gang med en relevant uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau, og har minimum tre semestre tilbage af dine studier. Du studerer fx HR, kommunikation, eller lignende

  • Er flydende skriftlig og mundtligt i dansk og engelsk

Det er afgørende at du har lidt erfaring inden for administration, kundeservice, kommunikation, salg eller lignende.

Som person er du pålidelig og tager ansvar for dine opgaver. Vores dynamiske arbejdsmiljø kræver, at du er fleksibel og har evnen til at prioritere og organisere dit arbejde, selvom tempoet er højt. Du er frygtløs og trives i et miljø, hvor du kommer til at udfordre dig selv. Du ser muligheder, når du løber ind i udfordringer. Du er glad for at påtage sig nye opgaver og at bidrage med dine synspunkter, ser du som en selvfølgelighed.

Til dig, som vil lidt mere - velkommen til Academic Work! We reward ambition!

Anden information

  • Start: Hurtigst muligt
  • Omfang: 15-20 timer om ugen. Min. 2 dage om ugen. Under opstart vil der være behov for lidt mere arbejde.

Vi forventer, at du kan arbejde i ferieperioder (sommer/jul/påske osv), hvor vores fuldtidsmedarbejdere har fri. Så der vil du vikariere for vores Consultant Managers. Fleksibilitet ift. skole og eksamen.

  • Løn: Timeløn
  • Placering: Rådhuspladsen 45, 5. sal, København
  • Kontaktperson: Talent Acquisition Manager - Marlene Hansen,

SÅDAN SØGER DU STILLINGEN

Tag det første trin i ansøgningsprocessen ved at klikke på "Ansøg på anden side!", derefter vil du blive ført til vores karriereside. Her kan du ansøge stillingen. Når du har gjort det, vil du modtage en mail med et link som kan føre dig direkte til testene for stillingen. Du kan her læse mere om vores rekrutteringsproces.

Oprettet:
2022-06-02
Ansøgningsfrist:
2022-07-18
Jobtype:
Deltid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: