profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-06-30
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Er du i gang med en teknisk uddannelse, der har vækket din interesse for automationsløsninger til energi- og procesindustrien? Hvis du samtidig er på udkig efter en praktikplads, hvor du kan lære en masse og se teori omsat til praksis, så finder du ikke meget bedre muligheder end ABB i Esbjerg. Send din ansøgning afsted i dag og få den helt rigtige start på din karriere inden du står med eksamensbeviset i hånden.

Om stillingen

I ABB kommer du ikke alene ind i en af verdens førende teknologivirksomheder. Du kommer ind i den virksomhed, der har udviklet mange af de teknologier og løsninger, der driver den globale udvikling inden for automation fremad. Du er derfor omgivet af erfarne og vidende kollegaer, der kan give dig den bedst tænkelige sparring og vejledning.

Du kommer også ind i en virksomhed, der har en meget lang og succesrig historik, når det gælder praktikanter. Mange af ABB's medarbejdere er begyndt som praktikanter og har så måske efterfølgende skrevet bachelor-projekt i samarbejde med ABB – og det har så været affyringsrampe til en videre karriere i ABB efter endt uddannelse.

Under din praktik bliver du tilknyttet et eller flere automationsprojekter for ABB's kunder. Det kan også være, at du får mulighed for at køre dit eget underprojekt. Det tilpasser ABB i dialog med dig baseret på din uddannelse og interesser. Lige i øjeblikket er der en hel stribe super spændende projekter i gang - så der skal nok være en masse du vil finde interessant-

Vi søger en praktikant til vores engineering-afdeling i Esbjerg. Ideen er, at du begynder fra midt august eller i september alt efter, hvad der passer ift. din uddannelse. Længden af praktikperioden afhænger også af din uddannelse. Typisk fra 3-6 måneder.

Arbejdsopgaver

I din praktik kan du få alsidige arbejdsopgaver der gør at du står endnu stærkere når eksamensbeviset er i hus. Du kommer til at stå i spidsen for el-projekter, hvor du først analyserer kundens tekniske setup og derefter går hjem og specificerer løsningen / udarbejder mulige løsninger. Du tager dialogen med kunden, justerer og styrer derefter den efterfølgende engineering/projektudførelse. Det kræver, at du trives med at tage ansvar for dine egne opgaver, og at du har det nødvendige overblik.

 • Deltagelse i projektarbejde hvor du hjælper interne og eksterne med at få arbejdsopgaver og projekter til at køre frem
 • Tegne- og beregningsopgaver
 • Konfigurering og installering af relæer inkl. kommunikation mellem relæer og styresystemer
 • Support til øvrige medarbejdere, hvor du vil få et stort ansvar i teamet

Vi søger dig, som

 • I gang med en teknisk uddannelse som fx maskinmester, el-installatør, ingeniør, automationsteknolog eller lignende
 • Lyst til at arbejde praktisk og hands-on med automation til energi- og procesindustrien
 • Stor lyst til at lære nyt og udvikle dine evner – ambitioner om større ansvar
 • Mod og en can-do tankegang – "det ved jeg ikke, men jeg kan finde ud af det…"
 • Gode samarbejds- og kommunikationsevner – både ift. kunder og kolleger

Vigtig information

 • Start: Midt august eller start september 2022
 • Periode: 3-6 mdr., Praktikforløb
 • Lokation: Esbjerg (Centralt og tæt ved offentlig transport)
 • Lønnet praktik
 • Ansøgningsfrist senest d. 30 juni og vi vil have løbende samtaler

Anden information

I ABB får du chancen for at hjælpe med at drive den 4. industrielle revolution fremad og dermed skabe en bæredygtig fremtid for både kloden og din egen karriere. Hver dag får du mulighed for at udfordre dig selv i et miljø fyldt med topklasse kolleger, der er førende på deres felt – uanset om du arbejder lokalt eller i globale netværk.

ABB er en teknologileder, der driver den digitale transformation af industrier. Med over 130 års innovativ historik har ABB i dag fire kundefokuserede globalt førende forretninger: Electrification, Industrial Automation, Motion samt Robotics & Discrete Automation – alle understøttet af ABB’s digitale platform ABB Ability™. ABB er aktiv i mere end 100 lande og har godt 110.000 ansatte. I Danmark er vi ca. 400 gode kolleger fordelt på kontorer i Skovlunde, Odense, Fredericia og Esbjerg. Læs mere på www.abb.dk – og lad os forme fremtiden sammen.

Oprettet:
2022-05-27
Ansøgningsfrist:
2022-06-30
Jobtype:
Fuldtid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: