profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-07-13
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Vil du være del af et at nordens største IT-konsulenthuse? Er du samtidig den fødte softwareudvikler med stor flair for Java? Så læs mere her, og ansøg allerede i dag!

Om stillingen

På vegne af vores kunde Findwise søger Academic Work en softwareudvikler med stor Java-erfaring, som skal være med til at understrege, hvorfor Findwise er en del af et af Nordens største og mest foretrukne IT-konsulenthuse.

Du vil blive en del af en arbejdskultur, hvor din faglige og personlige udvikling er i centrum, og hvor du qua din baggrund og erfaring hver dag arbejder for at gøre kunderne glade. Hos Findwise er fleksibilitet en selvfølge for at få hverdagen til at gå op i en højere enhed. Det er derfor muligt at arbejde hjemmefra nogle dage om ugen, da arbejdstiden og miljøet er dynamisk og fleksibelt. Hvis du trives i en alsidig hverdag, der tilpasses efter kundernes behov, så er dette en unik mulighed for dig, der er skarp på IT og softwareudvikling!

Hos Findwise prioriteres det sociale enormt højt og de løfter i flok! Du vil opleve en prioritering samt investering udover det sædvandlige i dig selv og dine kolleger. Derfor vil der blive afholdt interne sociale arrangementer, hvor der er mulighed for at vidensdele, så hverken virksomheden eller du selv står i stampe, men altid har mulighed for videreudvikling.

Du bliver tilbudt:

 • Fantastiske arbejdsomgivelser på en god arbejdsplads
 • Et dynamisk, spændende og motiverende arbejdsmiljø
 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling

Arbejdsopgaver

Du vil agere som konsulent for Findwise, hvorfor mange af dine arbejdsdage vil foregå ude hos en eller flere kunder, som omfatter nogle af de aller største virksomheder der er. Derfor vil dine arbejdsopgaver favne bredt og variere afhængigt af de enkelte kunders behov. I denne stilling vil du derfor opleve stor selvstændighed og ansvar fra første dag.

Du vil blive medansvarlig for flere projekter, hvorfor det et vigtigt, at du har en solid teknisk forståelse og kan tænke kreativt for at kunne bidrage til kundernes digitale udvikling inden for forskellige fokusområder. Disse projekter vil tage udgangspunkt i Findwises eget program I3, som du ved ansættelse vil blive sat godt og grundigt ind i, så du bliver klædt godt på til at starte din nye karriere.

Alt i alt vil du blive mødt af en struktureret og grundig onboarding, der sørger for at få dig fra A-Z - både internt hos Findwise men også ift. de kunder du skal arbejde på projekter hos.

Da kunderne og de dertilhørende arbejdsopgaver er fortrolige, kan disse ikke oplyses på forhånd, men du vil blive introduceret til kunderne senere i processen. Dette betyder, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes på højeste niveau.

Som person er du:

 • Servicemindet
 • Fleksibel
 • Selvstændig
 • Initiativrig

Vi søger dig, som

Vi søger en teknisk dygtig person, som trives i en hverdag, hvor der er fart over feltet. Derfor er det vigtigt, at du er selvkørende og kan overholde deadlines. Her er en arbejdsdag aldrig ens, hvorfor det er essentielt, at du tager ansvar for dine opgaver og processer samt sætter en dyd i at levere højeste kvalitet til kunden. Endvidere er du god til at lære nye teknologier samt god til at følge instruktioner og procedurer. Derudover har du:

 • En uddannelsesbaggrund indenfor programmering - eksempslvis fra DTU eller ITU el. lign.
 • Minimum et par års erfaring som softwareudvikler
 • God erfaring med Java - derudover vil kendskab til Java Scripts, Elsatic, Search, Solar, Spring Framework og/eller Sheel Script være en fordel, men er ikke et krav.
 • Er åbensindet og nysgerrig på at lære nyt
 • Er kommunikativ stærk og besidder en god forretningssans
 • Behersker dansk og engelsk på højt niveau, både skriftligt og mundtligt

Andre informationer:

 • Opstart: August eller hurtigst muligt
 • Omfang: 37 timer om ugen
 • Lokation: København
 • Løn: Efter kvalifikationer

Kontaktoplysninger: Denne rekrutteringsproces udføres af Academic Work. Det er en anmodning fra virksomheden, at alle spørgsmål vedrørende stillingen håndteres af christoffer.nielsen@academicwork.dk.

Vores udvælgelsesproces er kontinuerlig, og annoncen kan lukke inden rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi er nået frem til screenings- eller interviewfasen og den rette kandidat er fundet.

Anden information

Findwise er en del af den nordiske IT-konglomerat Tietoevry, som er et af nordens aller største IT-konsulenthuse. Findwise giver forretningsværdi til organisationer, hvor information er af høj prioritet, ved at levere forretningskritiske løsninger og søgeapplikationer. Kort sagt hjælper Findwise virksomheder med at finde, analysere og handle på information og er dermed globale eksperter i at løse informationsudfordringer, levere Enterprise Search, hjemmesidesøgning og søgebaserede applikationer.

Med speciale i håndtering af ustrukturerede data hjælper Findwise virksomheder med at bruge al data i deres forretningsanalyse - uafhængigt af branche eller afdeling.

Findwise udgør ca. 120 af Tietoevrys omtrent 24.000 ansatte på verdensplan.

Oprettet:
2022-05-18
Ansøgningsfrist:
2022-07-13
Jobtype:
Fuldtid