Zealand Sjællands Erhvervsakademi S/I

Adjunkt/lektor til Logistik-, Service, og administrationsøkonom samt til autoteknolog uddannelserne

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Vi søger en kollega, som vil være med til at uddanne fremtidens økonomer/teknologer i samarbejde med et ambitiøst underviserteam til vores afdeling i Køge.

 

Din profil er kendetegnet ved stærke formidlingskompetencer kombineret med en solid baggrund inden for enten det oplevelses økonomiske felt eller fra transport og logistikbranchen. Det er desuden vigtigt for os, at du er motiveret for en karriere som underviser og er god til at forklare teorier med deres anvendelighed i praksis.

 

Vi tilbyder

Som adjunkt/lektor i Zealand får du en afvekslende hverdag, hvor du har stor selvbestemmelse kombineret med fleksible arbejdstider. Du vil selvstændigt skulle gennemføre og tilrettelægge undervisning inden for dine fagområder og i tæt samarbejde med kollegaer og studieleder indgå i planlægning og udvikling af uddannelsen, herunder arbejde med udviklingsprojekter og andet viden arbejde. Du vil desuden blive en del af det samlede erhvervsakademi, hvor du vil indgå i tværgående aktiviteter.

 

Vi ser gerne at du

 

  • har nysgerrigheden og lysten til at omfavne nye fagfelter
  • har erfaring med online undervisning og brugen af digitale værktøjer.
  • er proces og teamorienteret.

 

Vi ønsker at du

 

  • har en relevant kandidatuddannelse.
  • kan underviser på dansk og engelsk
  • har praktisk erfaring inden for det oplevelses økonomiske felt eller inden for transport og logisk erhvervet.

 

 Praktiske oplysninger

 

Vi ansætter dig som adjunkt på fuld tid med plan for lektorkvalificering frem mod lektorbedømmelse inden for 4 år. Det betyder blandt andet, at du opkvalificeres inden for det pædagogiske og didaktiske område. Hvis du allerede har en positiv lektorbedømmelse inden for området, ansættes du som lektor.

 

Er du lektorbedømt eller har fået merit efter 2003 – Stillingsstrukturen, er det muligt at vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse jf. bekendtgørelsen nr. 673 af 13. maj, 2020 om lektorkvalificering.

 

 

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst med Finansministeriet samt stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

 

Arbejdsstedet er Zealand - Sjællands Erhvervsakademi, primært Lyngvej 21, 4600 Køge

 

Send din ansøgning med cv, kopi af uddannelsesbevis samt anden relevant dokumentation via linket nedenfor. Vi behandler ansøgninger løbende og kontakter dig, når vi har modtaget din ansøgning. Vi ønsker stillingen besat pr. 1. august 2021, så søg allerede i dag og senest den 11. maj 2021

 

Du er velkommen til at kontakte studieleder Henrik Andersen HeAn@zealand.dk eller på telefon 50 76 26 38 for at høre mere om stillingen og dine karrieremuligheder som adjunkt/lektor.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset baggrund til at søge vores ledige stillinger.

 

Bliv en del af Zealand

På Zealand uddanner vi til job i erhvervslivet, med fokus på at forene teori og praksis i tæt samarbejde med regionens virksomheder.

 

Hos os er det passionen for samarbejde og faglighed, der driver værket. Vi uddanner og former ambitiøse og professionelle praktikere, som bidrager til vækst i erhvervslivet.

 

Zealand har afdelinger i fem byer i Region Sjælland. Læs mere på Zealand.dk

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret