Zealand Sjællands Erhvervsakademi S/I

Adjunkt/lektor til Diplomuddannelse i Ledelse

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Vi søger en kollega til Diplomuddannelsen i Ledelse, hvor du vil blive en aktiv del af vores team af dygtige adjunkter og lektorer.

Din profil er kendetegnet ved stærke formidlingskompetencer kombineret med en solid praktisk og undervisningsmæssig erfaring og en teoretisk baggrund på akademisk niveau. Det vigtigt for os, at du har en anerkendende tilgang og brænder for at undervise voksne praktikere fra såvel offentlige som private virksomheder.

Konkret skal du kunne undervise i obligatoriske moduler og gerne også i udvalgte valgfag, herunder projektledelse og strategisk ledelse.

Som adjunkt/lektor i Zealand får du en afvekslende hverdag, hvor du har stor selvbestemmelse kombineret med fleksible arbejdstider. Du vil selvstændigt skulle gennemføre og tilrettelægge undervisningen og i tæt samarbejde med kollegaer og studieleder indgå i planlægning og udvikling af uddannelsen. Du vil desuden blive en del af det samlede Erhvervsakademi, hvor du vil indgå i tværgående aktiviteter.

Vi forventer, at du

  • Har en relevant uddannelse på akademisk niveau
  • Kan undervise i et tværfagligt læringsmiljø, med fokus på formidling af fagrelevante problemstillinger.
  • Kan indgå positivt og konstruktivt både fagligt og socialt.
  • har lyst til at undervise og vejlede voksne i et udviklingsorienteret miljø, hvor fleksibilitet og omstillingsevne er nøgleord.
  • har erfaring med projektarbejde

Praktiske oplysninger

Vi tilbyder ansættelse som adjunkt på fuld tid med plan for lektorkvalificering frem mod lektorbedømmelse inden for 4 år. Hvis du allerede har en positiv lektorbedømmelse inden for området, sker ansættelse som lektor.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst med Finansministeriet samt stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Er du lektorbedømt eller har fået merit efter 2003 – Stillingsstrukturen, er det muligt at vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse jf. bekendtgørelsen nr. 673 af 13. maj, 2020 om lektorkvalificering.

Arbejdsstedet er primært på Lyngvej 21 i Køge, men undervisning på andre af vores afdelinger og hos vores kunder på Sjælland kan forekomme.

Ansøgning med CV, kopi af eksamensbeviser og anden relevant dokumentation sendes elektronisk via linket nederst på siden. Vi ønsker stillingen besat pr. 1. maj 2021, så søg allerede i dag og senest den 21. april 2021. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende. 

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset baggrund til at søge vores ledige stillinger.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte studieleder Jens-Erik Nonbo på telefon 5076 2749 eller mail: jnon@zealand.dk

Bliv en del af Zealand

På Zealand uddanner vi til job i erhvervslivet, med fokus på at forene teori og praksis i tæt samarbejde med regionens virksomheder.

Hos os er det passionen for samarbejde og faglighed, der driver værket. Vi uddanner og former ambitiøse og professionelle praktikere, som bidrager til vækst i erhvervslivet.

Zealand har afdelinger i seks byer i Region Sjælland. Læs mere på Zealand.dk

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret