INVESTERINGSSELSKABET AF 1. JULI 2008 ApS

Café Trold på Vesterbro Torv søger frisk og dygtig kok på fuld tid – evt. deltid

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Dygtig kok (Fuldtid/Deltid)

I vores hyggelige café, hvor mangfoldigheden blomstrer, er vi er ca. 10 gode kollegaer, som sørger for, at arbejdsdagen bliver hyggelig

– vil du være med?

En levende café i hjertet af København Hos Café Trold brænder vi for at servere god mad og drikke, samt for at skabe god stemning. Vi gør vores yderste for at skabe en positiv oplevelse for vores mange kunder, og derfor har vi et bredt udvalg af alt fra brunch til mørbradgryde. Du kan se vores menukort her. Vi holder til på Vesterbro Torv, og vi har udendørs servering, som giver os ekstra travlt om sommeren.

Er du erfaren kok, der brænder for at skabe ”den gode madoplevelse”? Og har du lyst til selv at servere din mad og få den direkte feedback fra kunderne?

Som kok er din primære opgave både at lave mad, servere for kunderne og at skabe mersalg. Du har ansvar for, at kunderne får en skøn madoplevelse. Derfor sidder din madlavning lige i skabet hver gang – både visuelt og smagsmæssigt. Når du serverer din mad hos kunden, tilbyder du drikkevarer eller anbefaler en dessert. Endelig har du ansvaret for en række opvask-, rengørings- og vedligeholdelsesopgaver.

Søg stillingen som køkkenmedhjælper, hvis du:

  • har minimum 2 års erfaring fra køkken
  • er udadvendt og elsker at lave mad
  • er en dygtig allround køkkenmedarbejder med faglig stolthed
  • laver mad med hjertet, der ser indbydende ud på tallerkenen
  • kan tage fat og arbejde hurtigt, så al maden er serveret inden for 20 minutter

For begge stillinger gælder det, at du skal være mødestabil, have fokus på gæsterne og være i stand til at arbejde hurtigt. Samtidig forventer vi, at du har personligt drive og lyst til at blive hos os i lang tid. I udvælgelsen lægger vi vægt på en udadvendt personlighed, som kan skabe den allerbedste oplevelse for vores kunder.

Fleksible arbejdstider og gode kollegaer

Vi aftaler din vagtplan individuelt inden for caféens åbningstider, som er kl. 08.00 til 02.00 (fredag og lørdag til kl. 05.00). Du får gode muligheder for at tilpasse arbejdstiderne med studie eller lignende. Som udgangspunkt skal du være indstillet på at tage både aften- og weekendvagter.

Du bliver en del af et godt team, hvor vi hygger os sammen, mens vi arbejder – også når vi har travlt.

Send din ansøgning og cv via e-mail info@cafetrold.dk hurtigst muligt, vi behandler ansøgninger løbende, og ansættelse foregår efter nærmere aftale.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret