SONNE A/S

Business Supporter

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Trives du i et dynamisk arbejdsmiljø og brænder du for at være med til at understøtte og viderudvikle eksisterende business systemer i en spændende organisation?

Så har du her chancen for at blive en del af ENABL som Business Supporter, hvor du får et stort ansvar i en global spiller indenfor vindenergi.

Dine opgaver


I forbindelse med sammensmeltningen af virksomhederne i ENABL vil din opgave blive at koordinere og udføre de opgaver, der skal udføres i forbindelse med ensretningen af driften af 3 af de udenlandske selskaber under ENABL.

 

Du kommer til at bidrage til en kontinuerlig optimering af vores driftsystemer, som vores konsulenter og medarbejdere arbejder med i det daglige på tværs af selskaberne, og vil bidrage til, at de bagvedliggende systemer arbejder sammen. Du skal navigere i en række forskellige projekter, som du også selv er i stand til at drive. Derfor er det en fordel, hvis du har en systematisk, logisk og matematisk tilgang til problemløsning.

Det går til tider stærkt hos os, så det er vigtigt, at du kan arbejde i et højt tempo og er i stand til gribe forskellige projekter, der kommer ind sideløbende.  

Desuden kommer du til at samarbejde med en bred vifte af interessenter, herunder vores projektledere og ingeniører med base i Danmark og i udlandet.

Dine vigtigste opgaver er:

  • Ansvar for opgaver og projekter omkring optimering af eksisterende processer og udvikling af nye efter behov
  • Kommunikere med hele organisationen både nationalt og globalt for at afklare deres behov for input til løsningsmodeller
  • Forfatte små tekster på engelsk samt orientering om processbeskrivelser og systemopdateringer/udvikling på engelsk.
  • Diverse ad hoc opgaver og projekter

Business supporter med høj selvstændighed og servicegen

Du er selvkørende, har en naturlig interesse for IT business systemer, og er i stand til at omforme behov til konkrete løsninger og drive dine projekter i mål. Der kan være flere indgange til jobbet – du kan f.eks have en BSc i business management eller en anden indgang, men vigtigst er, at du har et stort servicegen og interesse for business support. Vi forventer, at du:

  • Har godt kendskab til Office 365
  • Har godt kendskab til sharepoint – ikke et krav, men en fordel
  • Taler og skriver korrekt engelsk
  • Har kørekort og bil
  • Primært kan arbejde i Ikast, men du må forvente også at skulle være på vores lokationer i Aarhus og Hedensted.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent, Lone Danielsen tlf. +45 21 32 68 04.

Send dit CV og din motiverede ansøgning via vores online rekrutteringssystem. Interview afholdes løbende.

ENABL’s filosofi

Hos ENABL elsker vi at innovere og forbedre. Vi udvikler løbende vores egne færdigheder og hjælper med at dyrke de industrier / virksomheder, vi arbejder for. Vi har en løbende udveksling af ideer i en ærlig atmosfære, hvor vi hjælper hinanden med at få succes.

Om ENABL A/S:

21 er de fire højt specialiserede ingeniør- og vidensvirksomheder SONNE A/S, BIIR A/S, Blaaholm A/S og Eltronic Wind Solutions A/S fusioneret under navnet ENABL A/S, som en stærk, global partner i vindindustrien.

Den juridiske del af fusionen træder i kraft 1. november 2021. ENABL A/S er opbygget omkring forretningsområderne Consulting & Outsourcing, Equipment og Global service. ENABL A/S er en del af Eltronic Group og beskæftiger 450 medarbejdere.

Læs mere på www.enabl.dk

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret