Aarhus Universitet

(Udløbet) Adjunktstillinger i informationsteknologi

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Institut for Forretningsudvikling og Teknologi (BTECH) ved Aarhus BSS, Aarhus Universitet søger et antal adjunkter med en solid forankring inden for informationsteknologier og digitalisering, og som har fokus på relationen mellem de digitale teknologier og forretningsprocesser.

Et adjunktur er en treårig tidsbegrænset stilling. Stillingen er til besættelse pr. 1. maj 2021 eller efter aftale.

En adjunkt deler sin arbejdstid ligeligt mellem forskning og undervisning.

Jobbeskrivelse
Vi søger højtkvalificerede ansøgere, der kan styrke vores forskningsprofil. Vi arbejder tæt sammen med erhvervslivet, og det er derfor altafgørende, at ansøger forsker inden for områder, der er relevante for moderne virksomheder. Ansøgere, hvis forskning baserer sig på samarbejder med virksomheder, vil blive foretrukket.

Ansøger skal kunne undervise og vejlede studerende på bachelor- og kandidatniveau, nærmere bestemt på uddannelserne cand.it i IT, kommunikation og organisation (ITKO) samt erhvervsøkonomi, HA. Følgende fag kan komme i betragtning: ’Systemudvikling og databaser’, ’Softwareudvikling’, ’Forretningsudvikling med informationssystemer’ og ’Digitale teknologier i virksomheder’. Undervisningen vil primært foregå på dansk, men kan også forekomme på engelsk.

Dine kvalifikationer
Ansættelse som adjunkt forudsætter relevante videnskabelige kvalifikationer på ph.d.-niveau.

Ansøgere til stillingen opfordres til at beskrive deres forskningsportefølje samt hvordan deres forskning med udgangspunkt i IT og andre digitale teknologier relaterer sig til forretningsprocesser. Beskrivelsen kan for eksempel indeholde en oversigt over konkrete projekter, samarbejder, formidlingsaktiviteter mv.

Hvem er vi?
BTECH er en del af Aarhus BSS, Aarhus Universitet – et top 100 universitet. Aarhus BSS har opnået de prestigefyldte AASCB-, AMBA- og EQUIS-akkrediteringer.

BTECH ligger i det forretningsorienterede og iværksættervenlige Herning. Instituttet fokuserer på business-, IT- og ingeniørområdet og har et stærkt fokus på virksomhedssamarbejder. Hvert år er mere end 500 studerende involveret i projekter i over 250 virksomheder, der omfatter både SMV’er og førende globale virksomheder. Vores studentervæksthus Business Factory starter 15 nye virksomheder hvert år.

Vi influerer samfundet ved hjælp af forretningsudvikling og teknologi. Af denne årsag udarbejdes mange forskningsprojekter i tæt samarbejde med industrien på basis af nye data og nye teknologier. Vores projekter er støttet af ERC, H2020, Det frie forskningsråd, Industriens Fond m.fl.

Læs mere om BTECH på vores hjemmeside: http://btech.au.dk/.

Kontakt
Yderligere information om stillingen kan fås ved at kontakte uddannelseskoordinator Anne Gammelgaard Ballantyne, tlf.: +45 61675313, e-mail: anne@btech.au.dk.

Hvis du har behov for hjælp til at uploade din ansøgning eller har spørgsmål vedr. rekrutteringsprocessen, bedes du kontakte HR-supporter Regitze Arnbjerg, tlf.: 8715 2174, e-mail: rma@au.dk

Ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til bekendtgørelse om stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved universiteter samt cirkulære om overenskomst for akademikere i staten.

Stillingsindhold og kvalifikationskrav er yderligere beskrevet i cirkulære om ansættelsesvilkår for videnskabeligt personale ved universiteter.

Ansøgningsprocedure
Det er obligatorisk at vedhæfte nedenstående, når du søger denne stilling:

Ansøgning
 • Curriculum Vitae. Du opfordres til at angive eventuelle orlovsperioder uden forskningsaktivitet, herunder fx barselsorlov, da dine forskningsaktiviteter vurderes i forhold til din reelle forskningstid
 • Uddannelse (Eksamensbevis kandidat-, ph.d.- og evt. doktorgrad)
 • Publikationsliste (de medsendte publikationer skal være tydeligt markeret på publikationslisten)
 • Publikationer. Op til 3 publikationer kan medsendes. I tilfælde af flere forfattere vedlægges en medforfattererklæring om ansøgers andel i fællesarbejdet med tilsagn fra medforfatterne. Denne blanket kan bruges til formålet
 • Undervisningsportfolio. De nærmere krav til dokumentationen findes her

Materiale, der ikke kan uploades sammen med ansøgningen, kan indsendes i 3 eksemplarer til Aarhus BSS HR & Ph.d., Aarhus Universitet, Tåsingegade 1, 2. sal, 8000 Aarhus C.

Læs mere om, hvordan du søger en videnskabelig stilling ved Aarhus BSS her.

Bedømmelsesprocessen
Efter ansøgningsfristens udløb nedsættes et bedømmelsesudvalg. Der gøres opmærksom på, at bedømmelsen af ansøgerne udelukkende sker på baggrund af det materiale, som er modtaget inden ansøgningsfristens udløb. For yderligere information se guidelines for assessment committees, Aarhus BSS.

Alle interesserede opfordres til at søge uanset personlig baggrund.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk.

Frist:
14. januar 2021.

 

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  7400 Herning

 • Oprettet:

  2020-12-08

 • Ansøgningsfrist:

  2021-01-14
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret