DENIOS ApS

DENIOS søger en lærenem salgskonsulent som har flair for salg og brænder for kundekontakt

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

DENIOS søger en lærenem salgskonsulent som har flair for salg og brænder for kundekontakt.

Kunne du tænke dig at sælge produkter og løsninger indenfor miljøsikring og arbejdssikkerhed – og at sikre en fremragende kundeservice efterfølgende, så har du muligheden for at komme med på DENIOS-holdet.

Om din nye arbejdsplads

DENIOS Danmark er et datterselskab til DENIOS AG, der har hovedsæde i Tyskland. MEN du finder DENIOS i hele verden, og du, som vores dygtige salgskonsulent, vil få kontakt til dine kollegaer rundt om i hele verden – især her i Europa.

DENIOS fokuserer på at udvikle og producere produkter, der passer på nøgleordene ”miljøbeskyttelse” og ”sikkerhed på arbejde”. I Danmark er vi et rent rådgivnings- og salgskontor med produktion og lager i Tyskland og Frankrig. Vores kundegruppe er som udgangspunkt B2B.

I vores sortiment har vi blandt andet opsamlingskar, personlige værnemidler, skræddersyede containerløsninger til lagring, stinkskabe, gasflaskeskabe, absorbenter, pumper, nødbrusere, tappestationer, tromler, IBC palletanke og meget andet. Faktisk når vi op på over 13.000 produkter i vores webshop. Desuden har vi vores egne mærker (udover selvfølgelig DENIOS-mærket): DENSORB, FALCON, SpillGuard® og Bio.x.

De opgaver, du blandt andet skal varetage, er…

  • Generelt opbygge, udvikle og vedligeholde kunderelationer
  • Ordremodtagelse og indtastning af ordrer i SAP
  • Udarbejde tilbud i SAP, oprette kunder samt opfølgning af kundeaftaler og ajourføring af div. data i CRM-systemet SAP salescloud
  • Opfølgning på ordrer vedr. produktion, transport, leveringstider m.m.
  • Håndtering af returneringer samt transportskader m.m.
  • Desuden bliver der på sigt opgaver vedr. vejledning og rådgivning af kunder, selvfølgelig først efter en grundig oplæring i produkter og løsninger fra DENIOS i Danmark samt via besøg til fabrikker i Tyskland m.m.
  • På sigt kan der komme flere opgaver vedr. eksternt salg såsom kundebesøg og forhandlinger inkl. kontraktforhandlinger ved større kundeaftaler

Hvem er du?

Det lyder måske som et filosofisk spørgsmål, men vi vil så gerne finde en, der kan passe ind i vores lille danske team. Derfor ser vi gerne, at du er udadvendt, har flair for salg og ikke bange for at tage ansvar og lære nyt. Samtidig skal du også brænde for den efterfølgende kontakt og at yde god kundeservice – f.eks. i forbindelse med returneringer. 

Samarbejde og sparring er i højsædet, da du i starten vil arbejde tæt sammen med vores nuværende danske team samt vores tyske kollegaer.

Derudover er det et plus, hvis du allerede har kendskab til eller erfaring med nogle af ovenstående opgaver fra tidligere stillinger. Vi forventer, at du er klar på at lære om vores mange produkter og løsninger, og som udgangspunkt skal du kunne flydende engelsk, da al kommunikation med vores tyske kollegaer og andre DENIOS-selskaber foregår på engelsk. Hvis du kan tysk, er det kun et plus. Desuden er det en fordel du kender til MS Office.

Hvornår du kan starte?

Vi ønsker at du kan starte så hurtigt som muligt og derfor ser vi gerne, at du kan starte omkring 15. maj – eller snarest derefter. På den måde er der mulighed for at få hjælp til opgaver og generelt lære om DENIOS, inden vores nuværende salgskonsulent stopper. Stillingen er fuldtid på 37 timer ugentligt, og din arbejdsplads ligger i Fredericia.

Lille virksomhed, stort fællesskab

I DENIOS Danmark er vi ikke så mange, og derfor nyder vi også godt af et tæt fællesskab, hvor vi hygger os på tværs af afdelinger og profiler. Vi sidder i åbne kontorer, og derfor flyder samtaler også mere frit og spontant i mellem os. Du skal være klar til at indgå i vores tætte fællesskab, hvor der er fokus på humor og faglig stolthed. Vi har nogle faste mødetider, som lyder på 8:00-16:00 mandag til torsdag og 8:00-15:00 om fredagen. Dog kan vi være fleksible, hvis der er behov for det.

Send os din ansøgning og CV

Send din ansøgning og CV til René Skovgaard Frøslev på ref@denios.dk hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale, men venter gerne på den helt rette kandidat. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til os. René kan fanges på 76 24 40 88 eller 29 41 05 07. Vil du læse mere? Så smut forbi vores hjemmeside: https://www.denios.dk/.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret