University College Syddanmark

Afdelingsleder til bygningsdrift og service

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Vores nuværende afdelingsleder for bygningsdrift og service på vores campus i Esbjerg går på pension, derfor søger vi hans afløser, som skal tage over fra den 1. maj 2021.

Du kommer til at stå i spidsen for en afdeling, som har 12 medarbejdere, der har baggrunde som ejendomsserviceteknikere, håndværkere og pedeller.

Afdelingen har ansvaret for de fysiske rammer i vores bygninger på Degnevej og Stengårdsvej i Esbjerg. Det gælder både det inden for døren og udendørsarealerne på den anden side af døren.

Opgaverne spænder vidt. Du kommer til at få ansvar for bygningsvedligehold, drift, budgettering, udbud af håndværkerydelser, energioptimering, indeklima, bildrift, pleje af udearealer, kantinedrift, indkøb, serviceaftaler, vagtordninger, beredskab, kontakt til interne og eksterne interessenter og meget mere.

Du kommer ikke til at stå helt alene med opgaverne. Udover afdelingens dedikerede og kompetente medarbejdere løses en del af opgaverne i et tæt samarbejde med vores bygningschef, som du også referer til. Du kommer også til at arbejde sammen med de øvrige afdelingsledere i organisationen - både i Esbjerg og på de øvrige lokationer som ligger i Kolding, Haderslev og Aabenraa.

Kommunikation med og service til vores brugere, som i vid udstrækning er studerende og undervisere, er en vigtig og stor del af opgaven. Derfor er gode evner i kommunikation på alle niveauer både skriftligt og mundtligt meget vigtig i jobbet.

Vi bruger en del eksterne håndværkere, så du får meget kontakt med dem og de andre leverandører, vi benytter.

På Degnevej har Syddansk Universitet netop bygget nyt campus. Det er sammenbygget med vores, og SDU er derfor en vigtig samarbejdspartner, og der er en del driftsmæssige snitflader og koordination af opgaver.

Internt er der tæt samarbejde med de øvrige afdelinger på fællesområdet. Det gælder Rengøring, IT, Økonomi, HR, Ledelsessekretariatet og Kommunikation. Det er afdelingslederens opgave at samarbejde og koordinere med disse afdelinger.

Bygningsdriften styres via et digitalt driftssystem (FM mDoc), som er under opbygning. Det er en vigtig del af din opgave at få systemet fuldt implementeret. I den daglige drift er vores CTS system et vigtig element, og et udtryk for at de digitale platforme er vigtige i afdelingen. Derfor er fortsat udvidelse og udvikling af disse højt prioriterede opgaver i afdelingen.

Der er fokus på optimering og løbende effektivisering af opgaverne samt bæredygtighed. Det er vigtigt, at der opnås reduktion af energiforbrug og øget bæredygtighed.

Som personaleleder går du foran, når det er nødvendigt og skubber på bagfra, når det kræves. Du prioriterer kompetenceudvikling af medarbejderne, for at de trives og opgaverne løses med nyeste viden. Du er god til at motivere, så opgaverne bliver løst og medarbejdere går til opgaverne fyldt med gå-på-mod.

Hverdagen er travl og uforudsigelig, så overblik og godt humør er vigtige egenskaber. Evnen til at vende hele dagen om, fordi akutte opgaver kræver det, er en del af din værktøjskasse.

Kvalifikationer
Det en forudsætning, at du har, eller tidligere har haft, et formelt personaleansvar.

Herudover forestiller vi os, at du har en relevant teknisk uddannelse, f.eks. byggeteknikker eller bygningskonstruktør og gerne en håndværksmæssig baggrund med bred erfaring fra byggebranchen.

Vi lægger vægt på, at du

 • er proaktiv
 • er god til at planlægge
 • har erfaring med budgettering
 • har erfaring med udlicitering
 • har erfaring med byggeledelse
 • har erfaring med anvendelse af IT på brugerniveau

Vi tilbyder
Du får en arbejdsplads, hvor selvledelse er et nøgleord, så vi går ikke og kigger hinanden over skulderen. Samarbejde – både op, ned og ud i organisationen er naturligt for os.

Vi har kantine, så du kan betale dig fra at slippe for at smøre din madpakke.

Vi har flekstid, så du selv kan styre din hverdag indenfor vide rammer.

Og så får du fantastiske kolleger – både i og udenfor afdelingen.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Information
Har du brug for at vide mere, for at kunne tage stilling til, om du er et godt match for dig og os, kan du kontakte bygningschef Kim Petri Petersen på tlf. 7266 2475.

Ansøgning
Hvis du mener, du er den helt rette til stillingen, skal du sende os din ansøgning og dit cv via linket senest den 8. februar 2021 klokken 23.59.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 8 og 9 – 2021.

Om os
UC SYD er den største videregående uddannelses- og videninstitution i Syd- og Sønderjylland. Vi uddanner lige nu ca. 6.200 studerende på 16 grunduddannelser. De uddanner sig for eksempel til lærere, pædagoger, sygeplejersker eller socialrådgivere, som er de fire største. Eller på en af de mindre som lyddesigner, bioanalytiker, administrationsbachelor eller den nye professionsbachelor i skat. Mange af dem vender tilbage til os for at videreuddanne sig og fx tage en diplom- eller akademiuddannelse senere i livet. Samtidig forsker vi i professionernes felter og driver udviklingsprojekter i blandt andet børnehaver, skoler og på sygehuse. Sammenhængen mellem uddannelse, forskning og udvikling er et vigtigt pejlemærke for os. Vi er 670 ansatte på fire campusser i Esbjerg, Haderslev, Aabenraa og Kolding. Vi er glade for vores regionale forankring og har et tæt samarbejde med offentlige og private organisationer. Læs mere om os på ucsyd.dk.

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  6705 Esbjerg Ø

 • Oprettet:

  2021-01-13

 • Ansøgningsfrist:

  2021-02-08
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret