Professionshøjskolen VIA University College

En mangfoldig arbejdsplads

VIA er en stor og mangfoldig arbejdsplads, hvor vi behandler hinanden med respekt, ansvarlighed og anerkendelse. De fleste ansatte har en bred vifte af relationer både internt i organisationen og eksternt til aftagere, kunder, andre uddannelsesinstitutioner m.v. I VIA tilskynder vi handlekraft og råderum. Derfor er der i organisationen plads til eksperimenter, modige valg og dyrkelse af særlige talenter.

Vi har fokus på arbejdsmiljø og trivsel

Der er fokus på arbejdsmiljø og trivsel i VIA. Minimum hver 3. år gennemfører vi en undersøgelse af medarbejdernes oplevelse af deres arbejdsplads. Fra disse undersøgelser ved vi, at medarbejderne i VIA oplever en høj grad af mening i det arbejde, de udfører. Det betyder, at VIA er en arbejdsplads, hvor engagementet er højt, og kvalitet i arbejdet er en selvfølge. Det betyder også, at VIA er en ambitiøs organisation, og vi har løbende fokus på forholdet mellem krav i opgaver og medarbejdernes kompetencer. Derfor arbejder vi systematisk og strategisk med kompetenceudvikling på alle niveauer i organisationen.

En bæredygtig arbejdsplads

Vi uddanner og forsker i bæredygtige løsninger, der kan skabe en bedre fremtid. Derfor skal bæredygtighed gennemsyre hele organisationen. Fra principperne i vores strategi, til undervisningen i det enkelte undervisningslokale. Fra nye innovative forskningssamarbejder til mere omtanke i brugen af plastic og papir i vores kantiner. Vores studerende skal have de rigtige redskaber inden for bæredygtighed og cirkulær tænkning, så de kan udføre deres fremtidige arbejde på en samfundsmæssig forsvarlig måde.

 

Se alle aktive jobs fra Professionshøjskolen Via University College her

Hedeager 2 8200 Aarhus N