profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2021-10-22
Virksomhed: ACCOUNTOR DENMARK A/S
Del Link kopieret
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Accountor søger på vegne af Økonomi & Analyse, Rødovre Kommune en ny kollega til regnskab med fokus på moms, afgifter og likviditet.

Om jobbet
Synes du moms, afgifter og likviditet er spændende områder, og ønsker du muligheden for at videreudvikle og dele dine kompetencer på området med dine kollegaer i Rødovre Kommunes forvaltninger? Så kan det være du skal være den nye økonomikonsulent i Rødovre Kommunes centrale økonomiafdeling (Økonomi & Analyse). Her vil du komme til at arbejde tæt på det politiske niveau på tværs af kommunens områder. Du vil organisatorisk blive forankret i regnskabs- og håndteringsteamet.  

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være at:
  • udarbejde forretningsgange på områderne
  • udarbejde løbende moms- og afgiftsangivelser
  • udarbejde løbende likviditetsopgørelser
  • hjælpe forvaltningerne i spørgsmål vedrørende moms og afgifter.

Din profil
Vi lægger vægt på, at du kommer med en relevant regnskabsfaglig ballast. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra en politisk styret organisation, men dette er ikke et krav.
Det centrale er, at du har lyst til et arbejde med en bred grænseflade til de decentrale økonomifunktioner og øvrige faggrupper. Det er vigtigt, du kan begå dig sammen med andre og nyder en stor kontaktflade til organisationen og samtidig kan få ting for hånden. Dette stiller krav til din struktur og systematik, og kan holde fast i dine principper og metoder. Her er et job, hvor vi forventer, at du udfordrer og kan lide selv at blive udfordret.

Derfor skal du søge jobbet
Hvis du ikke allerede er blevet fanget af jobbet, så kommer her endnu et par grunde til at søge det: I Økonomi & Analyse arbejder vi med økonomi i bred forstand. Det er lige fra strategisk planlægning til, at få tallene på plads i kommunens økonomisystem. Der bliver derfor rigelig med muligheder for at gøre din erfaring og kompetencer gældende i en nyoprettet stilling med en alsidig og aldrig ligegyldig hverdag.
Du vil få 30 kollegaer, der alle har høje ambitioner for at levere kvalitet med høj faglighed og vi prioriterer din faglige udvikling og videndeling mellem kollegaer. Kommunens medarbejdere tilbydes en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi, helbredstjek og massageordning.

Løn- og ansættelsesvilkår
Det er en fuldtidsstilling med start 1. november 2021 eller snarest derefter. Du vil blive ansat i henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettede organisationer.

Arbejdssted
Økonomi & Analyse – Rådhuset, Rødovre Parkvej 150, 2610 Rødovre.

Vi afholde ansættelsessamtaler løbende, så vent ikke med at sende din ansøgning med relevante bilag og eventuelle referencer via følgende link eller på knappen nedenfor.

https://accountor.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=884ff89e-6949-4a38-b5e4-4f5e7a0c492d&languageKey=da-DK

Hvis du vil vide mere
Du kan læse mere om din kommende arbejdsplads på www.rk.dk. Du er også velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Simon Ravn på telefon +45 3916 0520 eller mail simon.ravn@accountor.dk.

Om Rødovre Kommune
Rødovre Kommune har fra 1. januar 2021 indført røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet.
 
 

Afstand
Opret en bruger for at udregne afstand.
Geografi:
2730 Herlev
Oprettet:
2021-08-27
Ansøgningsfrist:
2021-10-22
Typer:
Fuldtid