ACCOUNTOR DENMARK A/S

All-round bogholder med drive søges til en af de største operatører på den danske madscene

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Har du +3 års erfaring som bogholder?. Er du proaktiv, engageret og fleksibel med en positiv tilgang og lyst til at være med på en vækstrejse hos Madkastellet ?, så har vi stillingen til dig.

Du bliver en del af Madkastelles regnskabsafdeling på 4 personer og en administration på 14 kollegaer, som har en central rolle i at understøtte Madkastellets kvalitetsstempel. Du vil indgå i et team, hvor mennesket sættes højt og hvor der lægges vægt på at skabe de bedste rammer i det daglige arbejde.  

Madkastellet driver en kæde af venues (konference- og selskabslokaler) på Sjælland og i Skåne, der tilbyder stor variation af unikke udtryk og størrelser. Madkastellet ønsker at tilbyde et kvalitetsstempel, der sikrer den samlede kvalitet i virksomhedens arrangementer. Fra start til slut og i alle aspekter, hvad angår både leverancesikkerhed, service og værtskab, kreativitet, fleksibilitet og ikke mindst budgetoverholdelse skal vi være førende.
 
Madkastellets tilgang til nedlukningen har været meget offensiv, modsat mange kollegaer i branchen Denne offensive strategi har resulteret i nogle spændende muligheder og der åbnes derfor mellem 3 og 5 nye steder de næste 6 måneder.  Madkastellet vækster pt mere end nogensinde og skal derfor bruge en dygtig bogholder, som trives godt i en vækstvirksomhed hvor det går stærkt og to dage sjældent er ens.

Vi forventer om dig:
Som person er du struktureret ind til hjertet. Du kan lide at arbejde i en virksomhed i vækst og med høj energi. Du kan lide mennesker og besidder evnen til at kommunikere på tværs af organisationen. Du har sans for detaljen, er kvalitetsorienteret og sætter en ære i at levere til aftalte deadlines. Du er tryg ved at arbejde mere flere selskaber på samme tid og trives godt med rutineprægede opgaver. Du kan dine ting og er åben overfor forandring og nye tiltag.

Dine faglige kvalifikationer  :
  • Minimum 3 års erfaring inden for lignende stilling – gerne inden for event, hotel, venue eller restaurationsbranchen
  • Stor erfaring med excel og generelt med Office-pakken
  • Gerne kendskab til systemerne Planday, Dataløn og Onelinepos
Vi tilbyder løn efter kvalifikationer.

Ansøgningsproces
Send venligst din ansøgning samt CV via nedenstående link. Du opfordres til at søge hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ønsker du yderligere oplysninger
Kontakt venligst Senior HR- og Rekrutteringskonsulent Stig Bülow hos Accountor Danmark A/S på + 45 44 50 13 59

Madkastellet driver en kæde af venues (konference- og selskabslokaler) på Sjælland og i Skåne, der tilbyder stor variation af unikke udtryk og størrelser. Konferencer, møder, fester, udstillinger og private arrangementer. Vi har de perfekte rammer til selskaber fra 10 til 4.000 pax. Madkastellet arbejder målrettet med venues der har kant, charme, en særlig historie, beliggenhed eller arkitektonisk virke.

I Madkastellet ønsker vi at tilbyde et kvalitetsstempel, der sikrer den samlede kvalitet i arrangementet. Fra start til slut og i alle aspekter, hvad angår både leverancesikkerhed, service og værtskab, kreativitet, fleksibilitet og ikke mindst budgetoverholdelse skal vi være førende.
Madkastellet vokser. I 2018 overtog vi driften af restauranten og eventdelen på både Den Blå Planet, Nationalmuseet og Experimentarium. April 2019 åbnede vi 3 nye restauranter i Københavns Zoo.

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret