Danmarks Tekniske Universitet

Administrativ Backup til Basic Lab- & Facility Operations

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Center for Biosustainability søger en serviceminded administrativ backup til vores Laboratorie- og arbejdsmiljøkoordinator.

Jobbet

I tæt samarbejde med centrets Laboratorie- og arbejdsmiljøkoordinator skal centrets laboratoriesupport holdes i drift. Kernefaciliteter, der tilbyder basale tjenester indenfor laboratoriesupport og fælles supportinfrastrukturer sikrer, at videnskabelige forskergrupper får mulighed for at tillære sig viden uden byrden ved at udføre opgaver og analyser, der er trivielle i forhold til forskningens hensigt.

Laboratoriesupportens drift anses som en vital del af centrets forskningsinfrastruktur.

Dine primære ansvarsområder og opgaver bliver:
  • Drift af centrets arbejdsmiljøhandleplan
  • Udfærdigelse af arbejdsmiljøårsrapport
  • Udarbejdelse af standarder og best practices i alle facetter af et molekylærbiologisk laboratoriemiljø
  • Samarbejdsopgaver som f.eks. administrativ drift vedrørende arbejdsmiljø, laboratoriegodkendelser, ansøgninger og anmeldelser til offentlige myndigheder
  • Kontakt og afrapportering til myndigheder og kontrolinstanser så som, Arbejdstilsynet, Sundhedsstyrelsen, Lægemiddelstyrelsen, Miljøstyrelsen, Center for Biosikring, National Videnskabsetisk Komité, Lyngby Taarbæk Kommune, DTU's Koncern Arbejdsmiljø, DTU's Koncern Indkøb samt andre relevante myndigheder og enheder internt på DTU.
  • Backup-opgaver for centerets Indkøbsteam, bl.a. offentlige indkøb og udbud samt drift af DTU-rammeaftaler

Vores forventninger til dig

Vi forventer, du har en uddannelse som administrativ medarbejder, laborant, laboratorietekniker eller lignende relevant baggrund.

Erhvervserfaring fra laboratorie-eller forskningsmiljøer og/eller beslægtede biologiske områder er en fordel.

Du behersker dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt. Du skal f.eks. kunne skrive tekster og vejledninger på begge sprog.

Vi forventer, du er god til at planlægge, er meget struktureret og trives med at arbejde selvstændigt.

Kontaktfladen til centrets medarbejdere er stor. Imødekommenhed, med et godt overblik og evnen til at udføre mange opgaver på en gang, er derfor også kvaliteter vi leder efter.

Herudover skal du kunne beherske gængse IT-værktøjer; Word, Excel, PowerPoint, webbaserede platforme.

DTU Biosustain forventer, alle medarbejdere er fleksible og kan dække ind for hinanden i forbindelse med ferie og sygdom.

Hvad tilbyder vi dig

Du bliver en del af i Centrets Laboratorie Supportfunktion, hvor der i øjeblikket er 7 medarbejdere. Medarbejderne er teknikere, og indkøbere ledet af laboratorie- og arbejdsmiljøkoordinatoren.

Du bliver en del af et aktivt og stadigt udviklende forskningsmiljø præget af stort samarbejde med erhvervslivet og andre forskningsinstitutioner, nationalt såvel som internationalt. Vi tilbyder et spændende job med udfordringer og plads til personlig udvikling.

Vi har en uformel og rar arbejdstone. Det en fordel, hvis du er selskabelig og besidder en god portion humor. Vi lægger op til en udpræget grad af selvledelse, men vi fokuserer også på, inddragelse og respekt for den enkeltes rum til at varetage arbejdsopgaverne.

Centrets arbejdssprog er engelsk, og 2/3 af medarbejderne har andet modersmål end dansk.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomst og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat).

Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer. Arbejdsstedet er Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din online ansøgning senest onsdag den 31. maj 2021. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Laboratorie- og arbejdsmiljøkoordinator Jan Joensen på mail jajoe@biosustain.dtu.dk eller telefon 21 12 73 47.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

The Novo Nordisk Foundation Center for Biosustainability (DTU Biosustain) Recent progress in our ability to read and write genomic code, combined with advances in automation, analytics and data science, has fundamentally changed the scope and ambition of harnessing the potential of biological systems. Big data approaches and analysis of biological systems are key research instruments at the Center. DTU Biosustain utilizes these advances for microbial cell factory design to foster sustainable lifestyles in relation to three application areas: Sustainable Chemicals, Natural Products, and Microbial Foods. Learn more at biosustain.dtu.dk

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN's 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i
  1. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. Vores hovedcampus ligger i Kgs. Lyngby nord for København, og vi har campusser i Roskilde og Ballerup samt i Sisimiut i Grønland.
Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret