Københavns Universitet

Aut. veterinærsygeplejerske søges til et barselsvikariat i vores anæstesi- og kirurgiske afdeling

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Kan du godt lide at arbejde på operationsstuen og stå for anæstesien af patienterne? Så er denne stilling måske noget for dig. Også selvom du ikke har så meget erfaring inden for området – det skal vi nok lære dig.

Universitetshospitalet for Familiedyr, Københavns Universitet ønsker en stilling som aut. veterinærsygeplejerske til vores kirurgiske afdeling besat fra den 1. juli 2021. Stillingen er en tidsbegrænset stilling på 37 timer/uge i 1 år og 4 måneder. Arbejdstiden vil primært være i dagstid, dog vil der indgå vagter uden for ordinær åbningstid i et rul med vores andre veterinærsygeplejersker (aften, weekend og nat).

Arbejdsopgaver i den kirurgiske afdeling
Anæstesi: Assistance ved operationer af patienter, anæstesi og monitorering af patienter, undervisningsmedvirken af de dyrlægestuderende.

Kirurgisk hospital: Assistance ved den daglige undersøgelse og behandling af indlagte/ambulante kirurgiske patienter, forefaldende klinikarbejde herunder opfyldning og instrumentrengøring, undervisningsmedvirken af de dyrlægestuderende.

Skadestue: I aften, nat og weekender, vil du være en del af skadestueteamet, hvor du sammen med en dyrlæge, vil passe, pleje og lave diverse behandlinger på de indlagte dyr, specielt i vores intensiv afdeling. Du vil også skulle tage telefoner, indskrive/afregne, hjælpe til i skadestuekonsultationerne samt andet forefaldende arbejde.

Derudover må man forvente alment forfaldende arbejde samt afløsning i andre afdelinger efter behov.

Kvalifikationer
Du skal være uddannet veterinærsygeplejerske med autorisation og gerne med erfaring fra praksis. Du skal have interesse for den kirurgiske patient og anæstesi. Du skal kunne trives i en travl, men spændende hverdag, og du vil deltage i et tæt samarbejde med en stor velfungerende sygeplejegruppe. Der vil blive lagt særlig vægt på, at du er initiativrig, udadvendt, engageret, serviceorienteret med stort fagligt engagement, samt at du vil kunne trives med at arbejde i et undervisningsmiljø. Derudover forventes det at du har:

  • Gode kommunikative og pædagogiske evner
  • Gode samarbejdsevner
  • Gode IT kundskaber
  • Et empatisk livssyn
Du tilbydes
At være en del af et godt og dynamisk arbejdsmiljø, i en spændende virksomhed i stor vækst. Universitetshospitalet for Familiedyr er en del af Institut for Klinisk Veterinærmedicin, med ca. 100 ansatte. Vores primære formål er at uddanne dyrlægestuderende, at forske i familiedyrs sygdomme samt at fungere som henvisningshospital for praktiserende kolleger. Til dette formål har vi et universitetshospital med ca. 20.000 årlige patientforløb.

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen besættes efter gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) samt efter organisationsaftalen for Lager- og handelsarbejdere i hovedstaden (3F København). Der er mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Honorering af vagter uden for ordinær arbejdstid vil ske efter de almindelige arbejdstidsaftaler for området.

Spørgsmål
Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til afd. veterinærsygeplejerske Sara Kjærsgaard på mail sk@sund.ku.dk eller på tlf. 40223940 på hverdage mellem kl. 9-15.

Ansøgning m.v.
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "Søg stillingen" nederst i opslaget). Ansøgningen skal være bilagt CV, og dokumentation for relevant uddannelse.

Ansøgningsfristen er den 12. maj 2021.

Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 21

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret