Københavns Universitet

(Udløbet) Aut. veterinærsygeplejerske til vores medicinske afdeling med 50 % vagter

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Ved Universitetshospitalet for Familiedyr, ønskes en stilling som aut. veterinærsygeplejerske til vores medicinske afdeling, besat fra 1. juli 2021. Stillingen er tidsubegrænset med 37 timer/uge. Placering af arbejdstiden vil være med ca. 50% vagter, primært nattevagter (3 pr. måned) og lange weekendvagter dag/nat (hver 3. weekend i snit). Resten af arbejdstiden vil være i dagstid i den medicinske afdeling.

Arbejdsopgaver
I skadestuearbejdet, vil du være en del af skadestueteamet, hvor I sammen vil behandle og passe de indlagte dyr, specielt i vores intensiv afdeling, modtage akutte patienter og kunne bedøve kritiske dyr til operation. Derudover vil du også skulle tage telefoner, indskrive/afregne samt andet forefaldende arbejde.

Som veterinærsygeplejerske i den medicinske afdeling, vil du være en del af intern medicin, akut medicin, forskning og lageropgaver. Din arbejdsdag vil være meget forskellig, afhængig af hvilken service, du er tilknyttet. Du forventes, at arbejde tæt sammen med både dyrlægestuderende, veterinærsygeplejerskeelever og serviceansvarlige dyrlæger i de forskellige teams. Du vil deltage ved den daglige undersøgelse og behandling af såvel ambulante, som indlagte patienter samt forefaldende klinikarbejde i hospitalet. Det forventes, at du også bidrager aktivt i rådgivning af klienter, og vejledning af dyrlægestuderende og veterinærsygeplejerskeelever.

Kvalifikationer
Du skal være uddannet veterinærsygeplejerske med autorisation, gerne med erfaring fra praksis. Du skal kunne trives i en travl, men spændende hverdag, og du vil deltage i et tæt samarbejde med en stor velfungerende sygeplejegruppe. Der vil blive lagt særlig vægt på, at du er initiativrig, udadvendt, engageret, serviceorienteret med stort fagligt engagement, samt at du vil kunne trives med at arbejde i et undervisningsmiljø. Derudover forventes det, at du har:

  • Interesse for akut medicin og anæstesi
  • Gode kommunikative og pædagogiske evner
  • Gode samarbejdsevner
  • Gode IT kundskaber
  • Et empatisk livssyn
Du tilbydes
At være en del af et godt og dynamisk arbejdsmiljø, i en spændende virksomhed i stor vækst. Universitetshospitalet for Familiedyr er en del af Institut for Klinisk Veterinærmedicin, med ca. 100 ansatte. Vores primære formål er at uddanne dyrlægestuderende, at forske i familiedyrs sygdomme samt at fungere som henvisningshospital for praktiserende kolleger. Til dette formål har vi et universitetshospital med ca. 20.000 årlige patientforløb.

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen besættes efter gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) samt efter organisationsaftalen for Lager- og handelsarbejdere i hovedstaden (3F København). Der er mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Honorering af vagter uden for ordinær arbejdstid vil ske efter de almindelige arbejdstidsaftaler for området.

Spørgsmål
Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til Overveterinærsygeplejerske Gitte Wagner Hansen på mail gwh@sund.ku.dk eller på tlf. 51 48 94 25 på hverdage mellem kl. 9-15.

Ansøgning m.v.
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "Søg stillingen" nederst i opslaget). Ansøgningen skal være bilagt CV, og dokumentation for relevant uddannelse.

Ansøgningsfristen er den 12. maj 2021.

Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 21.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret