Københavns Universitet

(Udløbet) Administrativ Retail-koordinator og Systemansvarlig til Statens Naturhistoriske Museum

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Statens Naturhistoriske Museum ved Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE), Københavns Universitet søger en Administrativ Retail-koordinator og Systemansvarlig med tiltrædelse 1. marts 2021 eller snarest derefter.

Har du bred detailerfaring, både fra back-office og på butiksniveau, samt en god forretningsmæssig forståelse? Er du derudover superbruger på NP Retail? Så er du måske vores nye kollega.

Om stillingen
Du bliver en del af afdelingen ’Billet & Butik’ og med reference til Butikschefen, skal du være support for butikkerne både på POS og hardware. Du har også ansvar for styring af indkøb, fra bestilling af varer til lagerstyring i butikkerne, vedligeholdelse af webshop samt administrering og vedligeholdelse af billetter og årskort. Du vil desuden indgå i et samarbejde med museets finansafdeling omkring rapportering, statistikker og månedsafslutninger og sikre, at der bliver leveret en høj kvalitet af data hertil.

Du deltager i de øvrige back-office opgaver og skal blandt andet være med til at organisere udsalg og status og bidrage til at sikre, at butikkerne har gode procedurer og retningslinjer, som hjælper i deres hverdag, så de kan fokusere på kunderne og butikkernes fremtræden. Du skal være alsidig og villig til at løse store og små opgaver og forvente, at der bliver en del ad hoc opgaver – også af mere manuel karaktér.

Den Kommercielle enhed

Afdelingen ’Butik & Billet’ indgår i den Kommercielle enhed hos Statens Naturhistoriske Museum, som udvikler kommercielle produkter og oplevelser, i høj kvalitet, til museets tre afdelinger: Botanisk Have, Statens Naturhistoriske Museum og Zoologisk Museum. Ud over drift af billetsalg og butikker, omfatter enhedens ansvarsområde også ’food and beverage’, branding og partnerskaber, events mv. Den Kommercielle enhed spiller en vigtig rolle i forhold til at give museets gæster en god oplevelse, som i sidste ende forøger museets kommercielle indkomst.

Butik og Billet

Butik og Billet er en forholdsvis ny afdeling, som er i proces med at etablere et godt fundament til at udbygge og videreudvikle butikkerne. Her er et velfungerende detail- og back-office system afgørende, så frontpersonalet kan fokusere på, at byde velkommen på en imødekommende og serviceminded facon, hvilket vi lægger vægt på, da vi er gæsternes første møde med museet.

Vores forventninger

Du har:

 • minimum 3-5 års bred detailerfaring, både fra back-office og på butiksniveau. Hvis din erfaring er fra museumsverdenen er det et ekstra plus
 • god forretningsmæssig forståelse
 • superbrugererfaring på (Microsoft Dynamics NAV), NP Retail 2018 (eller nyere, helst Business Central), inklusiv løsning af hardware udfordringer
Du er:

 • rutineret Office-pakke bruger, specielt Excel
 • analytisk stærk, detaljeorienteret og arbejder kvalitetsbevidst
 • serviceminded og god til både mundtlig og skriftlig kommunikation
 • tålmodig og fleksibel og leverer arbejde af høj kvalitet
 • praktisk anlagt og har en løsningsorienteret tilgang til opgaverne
 • energisk, engageret og en holdspiller og forstår, at samarbejde er nøglen til succes
 • du kan lide at have travlt og kan udføre mange forskellige opgaver på samme tid
Du sætter pris på museet og dets samlinger. Eftersom museet er en international arbejdsplads, taler og skriver du flydende både dansk og engelsk.

Jobbet kræver fleksible arbejdstider, inklusive weekend- og aftenarbejde.

Hvad vi tilbyder

En enestående mulighed for at gøre Statens Naturhistoriske Museums butikker til en succes. Du bliver en del af en dynamisk og innovativ arbejdsplads, hvor vi sætter pris på professionalisme, samarbejde og initiativ i det daglige arbejde.

Om os

Naturhistoriske museer har aldrig haft større betydning, end de har i dag. Vores planet er beboet af millioner af levende arter. Men i dag har en enkelt art magten til at ændre livet på Jorden fundamentalt. Skal vi finde løsninger på de store udfordringer, verden står over for, kan det kun ske ved, at vi forandrer lokalt, samarbejder internationalt og deler den viden og de ressourcer, vi i fællesskab besidder.

Visionen for Statens Naturhistoriske Museum er at styrke forbindelsen mellem mennesker og natur. Vi vil inspirere, engagere og give alle mulighed for at nyde, forstå og passe på naturens mangfoldighed. I de kommende år bygger vi et nyt nationalt hovedmuseum for naturhistorie, der forventes at åbne for publikum i 2023. Den nye museumsbygning får beliggenhed i Botanisk Have i hjertet af København og vil rumme state-of-the art laboratorier, enestående videnskabelige samlinger, nye udstillinger samt faciliteter til undervisning. Det er vores ambition i løbet af de næste fire år at ændre opfattelsen og brugen af naturhistoriske museer og herigennem styrke forbindelsen mellem mennesker og natur.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/stat). Ansættelsen sker som kontorfunktionær i løngruppe 3 sats 2, hvor basislønnen for tiden udgør kr. 28.966 kr. om måneden. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer.

Din ansøgning

Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning vedlagt CV og dokumentation for eventuel uddannelse via Jobportalen (klik på "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest d. 31. januar 2021.

Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 6 og 7, 2021.

Stillingen er til besættelse fra 1. marts 2021 eller snarest muligt derefter.

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Anne-Marie Hoogerwerf-Hospes på tlf. +45 93509114 eller mail anne.hospes@snm.ku.dk. Du kan endvidere læse mere her: www.snm.ku.dk

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  1350 København K

 • Oprettet:

  2021-01-13

 • Ansøgningsfrist:

  2021-01-14
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret