Tonax A/S

Akustikkonsulent søges til Tonax A/S – en landsdækkende lydvirksomhed

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

I Tonax A/S søger vi en konsulent til vores nye vækstområde: akustik. I Tonax får du en række dygtige kolleger, som ved rigtig meget om lyd, teknik og hørelse. Men det er dig, der bliver vores ekspert hvad angår rumakustik og akustikregulering. Du bliver derfor primusmotor i opstarten af vores nye forretningsområde. Du skal have indgående kendskab dit felt: akustik/byggeri samt en god portion forretningsforståelse og flair for salg.

For den rigtige profil er der rig mulighed for at vokse i stillingen og blive en del af vækstrejsen.

Dine opgaver vil være at:

 • Udarbejde akustiske målinger og give kunder tilbud på skræddersyede akustikløsninger Med udgangspunkt i akustikmålinger samt din viden om reduktion af støj og efterklangstid består dit arbejde i at sammensætte og balancere dine reguleringstilbud i forhold til pris og kvalitet, så vi sikrer høj kundetilfredshed.
 • Opsøgende salg
  Salgsarbejdet er helt afgørende for vores succes. Derfor vil størstedelen af dit arbejdsmæssige fokus være på forretningsudvikling og decideret salg af akustikløsninger. Tonax har et omfattende kundekartotek, som giver adgang til skoler, arbejdspladser, kommuner samt væsentlige aktører indenfor byggelicitationer. Din opgave bliver selvstændigt at tilgå sådanne kundepotentialer og være salgsopsøgende – både indenfor og udenfor Tonax’ kundeportefølje.
 • Indgå aftaler med eksterne montører
  Vi følger opgaven helt til dørs og tilbyder derfor også at foretage monteringsopgaven. I den forbindelse skal du, sammen med Tonax’ ledelse, identificere og indgå aftale med eksterne montører, som kan forestå selve montagearbejdet efter dine instruktioner (fx i forhold til korrekt placering af absorbenter)
 • Etablering af leverandøraftaler
  En del af dit arbejde bliver desuden, i samarbejde med ledelsen i Tonax, at indgå og vedligeholde aftaler med relevante leverandører af akustikmaterialer.

I takt med at vores akustikområde vokser, vil vi i samarbejde med dig, ansætte de kompetencer vi får brug for. I starten vil du dog selv have mange kasketter på – og det er derfor vigtigt, at du føler dig motiveret af at betragte Tonax Akustik som en ”start-up” i virksomheden.  Glæden ved at være medskaber af noget nyt, er således afgørende for din succes i jobbet. Men i modsætning til de fleste andre ”start-ups”, har du en velkørende organisation bag dig og med dig, herunder fantastiske kolleger med stor viden om lyd og hørelse, en dygtig og engageret ledelse og administration samt en ambitiøs og støttende bestyrelse.

Dette er et job, der kræver selvstændighed, initiativ og handlekraft og hvor dine personlige udviklingsmuligheder er store, fordi du er med til at forme vores nye vækstområde.


Vi tænker at du:

 • Måske er akustiker/bygningsingeniør/tømrer/lydekspert med salgserfaring og forretningstalent
 • Måske er sælger med erfaring fra byggebranchen, herunder med viden om det akustiske område.
 • Måske har en helt anden baggrund, som gør dig til den helt rigtige for netop denne stilling
 • Har både byggeteknisk viden og salgserfaring
 • Kan vise selvstændighed, initiativ og handlekraft
 • Er serviceminded og forstår at sætte dig ind i kundens behov
 • Er struktureret og kan håndtere at være i en opstartsfase

Vi tilbyder:

 • En central rolle i opbygning og vækst af akustikområdet
 • Stor grad af frihed under ansvar
 • Favorabel sundhedsordning
 • Løn efter kvalifikationer
 • Fuldtidsstilling på 37 timer/uge

Ansøgningsproces

Vi indkalder og holder samtaler løbende indtil den rette kandidat er fundet. Hvis du vil vide mere om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Malene Gram på tlf. 31638029. Send din motiverede ansøgning og CV til malene@tonax.dk

Om Tonax:

Tonax er en progressiv landsdækkende lydvirksomhed med kontor og lager i Horsens. Vi har siden år 2000 specialiseret os i lydløsninger til mennesker med høreudfordringer, herunder høreapparatsbrugere. Vi er fast leverandør af høreteknik til Undervisningsministeriet og en lang række af landets kommuner og jobcentre.

Vores spidskompetence er at forstærke og forbedre lyd/tale via høretekniske hjælpemidler, teleslynger og lydanlæg. Som en del af vores vækststrategi sætter vi fokus på støjreduktion og akustikregulering. Vores ambitioner er store: vi vil være førende i at skabe optimale lyd-og lyttemiljøer – ikke bare for mennesker med høreudfordringer, men for alle mennesker/virksomheder, fordi gode akustiske forhold forbedrer indlæringen, giver øget koncentrationsevne og skaber optimale forhold for samtale og samvær.

Se mere på www.tonax.dk

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret