HORNBÆK BAGERI, RANDERS ApS

Butiksassistent

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Butiksassistent søges

Har du lyst til at arbejde som butiksassistent hos byens største bagerforretning, Hornbæk Bageri, så er det måske lige dig, vi har brug for?


Vi løber hurtigere end nogensinde før og har derfor brug for et sæt ekstra hænder.

Om os: Hornbæk Bageri Vi hos Hornbæk Bageri er stolte af at have en lang historie i Randers. I mere end 100 år har Hornbæk Bageri leveret friskbagt brød og kager skabt med en tradition for godt håndværk.

Om dig: Det er vigtigt, at du som person er sød og imødekommende, effektiv, mødestabil, fleksibel og ansvarsbevidst. Vi sætter trivsel højt, og ønsker en kollega, som er i besiddelse af humor og en positiv indstilling.


Vi tilbyder:

En arbejdsplads, hvor der er mulighed for faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af et team, som i samarbejde sikrer at butikken altid fremstår frisk indbydende og salgsklar. Alle medarbejdere bidrager til at sætte kunden i fokus og yde en helt særlig kundeservice.

De daglige arbejdsopgaver består bl.a. af:
• Kundebetjening
• Vareopfyldning
• Fremstilling af sandwich
• Rengøring


Stillingerne er både på fuldtid, deltid og timelønnet over 18 år. Du skal kunne arbejde i vores 3 afdelinger, håndtere omgang med penge samt fremvise straffeattest.

Har ovenstående interesse?

Så kontakt butikschef Michella Dornhoff meget gerne ved personligt fremmøde eller alternativt på tlf. 86 422 956 eller md@hornbaekbageri.dk.

Samtaler afholdes løbende. Vi forbeholder os derfor retten til at lukke stillingsopslaget, når den rette kandidat er fundet.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret