Syddansk Universitet (University of Southern Denmark)

Administrativ koordinator til Danish Institute for Advanced Study

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Er du struktureret og velorganiseret? Ønsker du at bringe dine administrative erfaringer i spil i et internationalt forskningsmiljø? Så er stillingen som administrativ koordinator i Danish Institute for Advanced Study (DIAS) måske noget for dig.

DIAS er et forskningscenter på SDU, der har til formål at samle fremragende forskere fra forskellige forskningsområder i et interdisciplinært center med fokus på grundforskning og udveksling af viden. DIAS inkluderer i dag topforskere fra alle fem fakulteter på SDU, et omfattende program af forskningsrelaterede foredrag samt et team af særdeles lovende adjunkter – alle dedikerede til fremragende forskning. Du kan læse mere om DIAS her.

Dine opgaver

Du bliver ansvarlig for den daglige drift og administrative betjening af DIAS i tæt samarbejde med DIAS direktør og den kommunikationsansvarlige i DIAS. Arbejdsdagen vil byde på en lang række afvekslende opgaver af forskellig karakter. Opgaverne vil eksempelvis være:

• Sekretariatsbetjening af forretningsudvalg og chairs i DIAS, herunder koordinering og forberedelse af møder
• Strategisk sparring og diverse ad hoc-opgaver for direktøren som udarbejdelse og kvalitetssikring af sagsfremstillinger, notater, årshjul m.v.
• Understøttelse, koordinering og tilrettelæggelse af gode processer og sagsgange i DIAS, herunder adjunkternes ansættelse, forløb og evaluering
• Ansvar for ansættelse af studentermedhjælp og lignende HR-opgaver
• Bogføring af udgifter og løbende opfølgning på DIAS’ budgetter.

Dine kompetencer

Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse, og at du har solid erfaring med lignende opgaver og funktioner. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til og erfaring med danske universiteter.  

Dit arbejde vil udfolde sig i en kompleks vidensorganisation med mange forskellige aktører og interesser. Du har derfor evne for samarbejde med mange forskellige mennesker, faggrupper og samarbejdspartnere.

Du har stærke skriftlige kompetencer og er i stand til at formidle komplekse sagsområder enkelt og overskueligt. Det er ligeledes væsentligt, at du arbejder struktureret og er meget kvalitetsbevidst. Du er fortrolig med formidling på både dansk og engelsk. Endelig trives du med en alsidig hverdag, hvor opgaver til tider skal løses med kort varsel, og hvor du selv strukturerer din arbejdsdag.

Hvis du har brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte direktør i DIAS Marianne Holmer (e-mail: holmer@sdu.dk, mobil: +45 60112605). 
 
Stillingen er en fast stilling på 37 timer, arbejdsstedet er Campus Odense, og arbejdstiden er fleksibel. Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2021.

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online".

Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.
 
Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.
 
Vejledning i forbindelse med ansøgning findes her.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret