Region Nordjylland

2 sygeplejersker søges til afsnit med mulighed for at gøre karriere inden for den intensive sygepleje

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Har du lyst til at fordybe dig i helhedsorienteret og instrumentel sygepleje samt yde en sygepleje, der omfatter meget komplekse problemstillinger, så skal du søge en stilling hos os. Vi har rammerne, der gør dette muligt, og lige nu har vi 2 fuldtidsstillinger ledige.

Hos Afsnit 103 Nord får du en hverdag, der er travl, uforudsigelig og meningsfyldt, ligesom du bliver en del af et rigtig godt kollegialt fællesskab, der bunder i godt humør, gensidig respekt og anerkendelse. Vi har et velfungerende afsnit, hvor du altid kan regne med hjælp fra erfarne kollegaer. Dette gælder også for vores tværfaglige samarbejde med læger og andre faggrupper i afsnittet.

Personalegruppen på Afsnit 103 består af ca. 55 sygeplejersker og 1 serviceassistent. Vi er engagerede sygeplejersker med en bred aldersfordeling og et højt erfaringsniveau. De fleste har den intensive specialuddannelse og det forventes, at nyansatte også vil søge denne.

Afsnit 103 er uddannelsessted for sygeplejestuderende på 6. semester og for sygeplejersker under specialuddannelse i anæstesiologisk- og intensiv sygepleje, radiografstuderende samt for falckreddere. Vi har en klinisk uddannelsesansvarlig sygeplejerske og flere kliniske vejledere ansat i afsnittet.


Om dig
For os på Afsnit 103 er det vigtigste, at du vil være med til at gøre en forskel, at du har lyst til at arbejde med intensive patienter og deres pårørende. Du skal have lyst og interesse i både den instrumentelle og den emotionelle sygepleje. Du skal være indstillet på at arbejde med højteknologisk udstyr, og du behøver ikke at være udlært fra starten, det kommer hen ad vejen. Herudover ønsker vi os, at: :
 • at du vil deltage i komplekse sygeplejefaglige patientforløb samt yde omsorg for både patient og pårørende.
 • at du er indstillet på at arbejde med højteknologisk udstyr.
 • at du evner at arbejde selvstændigt og problemløsende - også i akutte situationer.
 • at du har gode samarbejdsevner, mono- som tværfaglige, og vil bidrage til et positivt arbejdsmiljø
 • at du er ansvarsbevidst, fleksibel og fagligt engageret.
 • at du har 2 års erfaring som sygeplejerske.


Vi tilbyder
Hvis du skal starte hos os får du 12 ugers individuel oplæring, hvor klinisk praksis er kombineret med teoretisk undervisning. Under din oplæring vil du være tilknyttet to erfarne kollegaer. Vi er meget opmærksomme på, at du får den nødvendige oplæring, hvorfor det er højt prioriteret, at du får al den støtte og sparring du har brug for fra erfarne kollegaer. I særdeleshed i forhold til vores pædiatrisk intensiv behandling, da det er et speciale for sig. Herudover tilbyder vi:
 • Opmærksomhed på oplæring i intensiv behandling til børn, da det er et speciale for sig.
 • En afvekslende arbejdsdag, lige fra plejeforløb med børn med kriseramte forældre til både korte og lange indlæggelsesforløb af både kronisk og akut syge voksne patienter.
 • En mangfoldig personalegruppe bestående af ca. 55 sygeplejersker.
 • En afdeling under udvikling, hvorpå du kan være med til at sætte dit præg.
 • En leder, der vægter at arbejds- og familieliv hænger sammen og derfor giver medindflydelse på egen vagtplan.
 • Efter endt oplæring, er der mulighed for at vælge mellem 8 og 12 timers vagter. Vagtplanen udarbejdes efter konceptet Min Tid.
 • Regionen tilbyder specialuddannelsen i intensiv sygepleje. Vi forventer, at du er indstillet på at søge denne, når du har minimum 2 års erfaring som sygeplejerske, hvis ikke denne haves.
Læs mere om at være sygeplejerske i Region Nordjylland her


Om os
Afsnit 103 er et højteknologisk intensiv-og opvågningsafsnit. Vi yder pleje og behandling til kritisk syge patienter fra specialerne pædiatri, gynækologi, obstetrik, urologi, neurologi og almen medicin. Indlæggelsestiden på afsnittet er meget varieret. Der arbejdes ud fra en normering 1:1.

Vi har landsdelsfunktion og er højt specialiseret i intensiv pædiatrisk behandling. Som intensiv sygeplejerske varetages, i samarbejde med en børneanæstesiolog, desuden den nordjyske transportfunktion af børn til vores afdeling og til andre pædiatriske intensive afdelinger i Danmark.

Dit primære ansættelsessted er Intensiv og opvågningsafsnit 103, Aalborg Universitetshospital, men du kan forvente, eventuelt også at skulle arbejde ved andre intensive afsnit i Aalborg. Dette sker altid ud fra en faglig begrundelse og med et varsel på minimum 4 uger.

Læs mere om Intensiv Afsnit 103

Hvis du vil vide mere
Har du brug for yderligere information eller uddybning af jobbet kan afsnitsledende sygeplejerske Berit Mikkelsen kontaktes på telefon: 9766 2909 eller på mail: bemi@rn.dk


Praktiske informationer.
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst mellem Danske Regioner og DSR. Ved tilbud om ansættelse vil der blive indhentet reference på ansøgerne, og vi indhenter ligeledes en børne- og straffeattest. Der er ansøgningsfrist søndag den 24. januar 2021. Vi afholder samtaler fredag den 29. januar 2021.

Arbejdstiden er blandede vagter og og weekendarbejde gennemsnitligt hver 3. weekend. Arbejdstidens placering kan ændres med 4 ugers varsel, jævnfør det overenskomstmæssige varsel for ændring af vagtplaner.
 

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk.
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  9000 Aalborg

 • Oprettet:

  2021-01-07

 • Ansøgningsfrist:

  2021-01-24
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret